Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2015 Gelinlik Trendleri >>
0

2015 Yılında Hangi Gelinlik Modelleri Ön Planda?

Bahar ayında "Evet" diyecek gelin adayları arasında yer alıyorsanız şimdiden farklı modelleri ve trendleri araştırmanızın zamanı geldi demektir. Her sezon podyumdaki trendleri ve tüketici isteklerini inceleyerek farklı gelinlik modellerin ön plana çıkartan dünyaca ünlü tasarımcılar  bu sene koleksiyonlarında straples modeller yerine boğazlı ve düşük kollu gelinlikler gibi rahat parçalara yer verdiler.

 

1. Düşük Kollu Gelinlikler

Romantik gelinlerin tercihleri arasında üst sıralarda yer alacak olan düşük kollu gelinlikler bu sene çok moda. Straples giyerek düşen göğsünü sürekli çekiştirmek istemiyor ama aynı zamanda kalın askılardan hoşlanmıyorsanız kurtarıcınız olabilecek bu modeller için ihtiyacınız olan tek şey ince ve uzun kollar.

           


2. Farklı Renkler

Klasik olandan hoşlanmıyor ve farklı parçaları kullanmaktan çekinmiyorsanız 2015 Baha ayları için hazırlanan renkli gelinlikler tam da size göre. Vera Wang sayesinde moda dünyasına giren renkli gelinlikler bu sene bej, uçuk pembe ve mavi tonlarında karşımıza çıkıyorlar.

                      

          

3.1930'ların İhtişamı:

Bizim gibi modern zamanlarda bile geçmiş yılların ihtişamını sevenler için 1930'lu yıllardan ilham alınarak hazırlanan gelinlikler farkınızı düğün gününüze yansıtmanıza yardımcı olacaklar. Püsküllü kolların, parıtıların ve tüllerin ön plana çıktığı gelinlikler, konsept fotoğraf çekimiyle birleştirilince ortaya unutulmaz anların çıkmasına yardımcı da oluyorlar.

         

4. Pelerinli Gelinlikler

2013 sezonunda kırmızı halılarla birlikte hayatımıza giren pelerinler gelinliklerle birleşti. Omuz bölgesini kapatan dantel ya da şeffaf pelerinler boyunuzu olduğundan uzun gösterirken fotoğraflarda olduğunuzdan da zayıf çıkmanıza yardımcı olacaklar.

         

5. Boğazlı Gelinlikler

Son beş senedir hayatımızdan çıkan boğazlı parçalar hızlı bir geri dönüş yaptılar. İnce boyunlu bayanlar için hazırlanan boğazlı gelinlikler zarafetleriyle sizi olduğunuzdan da kibar gösterecekler. Bu noktada tek sahip olmanız gereken ince ve uzun bir boyun.

         

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr