Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2015 Yılının En Stil Kadınları >>
0

2015 yılı moda dünyası için hem renkli hem de hareketli geçti. Modellerin ve bloggerların cool ve zamansız stillerini sizler için derledik. Kürk yakalar, kalın kazaklar, uzun çizmeler, skinny jeanler ve uzun kabanlarla oluşturulan kombinleri senin için seçtik. Sende 2016 yılında stilini oluştururken dünyaca ünlü modeller ve moda bloggerlarından ilham al!

                   

1993 yılında Almanya’da dünyaya gelen Anna Ewers 2015 yılının yükselen modeli seçildi. Brigitte Bardot’ya benzerliğiyle moda otoritelerinin dikkatini çeken Anna hem günlük stiliyle hem de podyumlarda ki başarılarıyla dikkat çekiyor. Bugüne kadar dünyaca ünlü birçok marka ile çalışan Ewers’ın günlük stili rahat ve salaş.

                   

19 yaşındaki Amerikalı model Gigi Hadid Daily Front Row Moda Ödülleri’nde “Yılın Modeli” seçildi. Ayrıca Victoria's Secret'ın yeni meleklerinden olan Hadid, kusursuz fiziği ve tarzıyla göz dolduran model sokak stilinde genellikle trençkot, kot pantolon ve güneş gözlükleri kullanarak rahatlıktan yana tercihler yapıyor.

                  

23 yaşındaki İngiliz model Cara, tarzı ve sıra dışı güzelliği ile moda dünyasını kasıp kavurmaya devam ediyor. 2015 yılının en iyi modeli seçilen Delevingne sokak stili ve asi tarzı ile dikkatleri topluyor. Ayrıca models.com’un verdiği ödüllerde Cara, bu senenin Sosyal Medya Yıldızı ilan edildi.

                 

 Harper’s Bazaar Rusya’nın moda editörlüğünü yaptığı dönemlerde popülerliğini kazanan Miroslava Duma, ayrıca Rusya’da ki OK Magazine, Glamour ve Tatler gibi dergilerde de ara ara moda editörlüğü yaptı. Şık ve elegan stili ile göz dolduran Duma, kısa boyuna rağmen kombinlerinde o kadar başarılı ki boyu hiç dikkat çekmiyor. Büyük ve gösterişli aksesuarlar kullanmaktan çok hoşlanan Duma, dünyada ki tüm moda haftalarına katılması ile de dikkat çekiyor.

                

İtalyan asıllı dünyaca ünlü moda tasarımcısı ve model Chiara Ferragni, aynı zamanda dünyaca ünlenmiş bir moda bloğu yazarı. İnstagram hesabında 5.2 milyon takipçisi olan Ferragni her gün stiline ve günlük yaşamına dair fotoğrafları paylaşıyor. Kendine ait bir ayakkabı koleksiyonu da bulunan Ferragni dünyaca ünlü bir marka olma yolunda ilerliyor.

                

İran asıllı moda bloggerı Negin Mirsalehi karakteristik tarzı ile dikkat çekiyor. Stilini zarif, şık ve uç olarak nitelendiren Mirsalehi zamansız parçaları çok seviyor. Makyaj yapmaktan asla vazgeçemeyen Negin şık stilinin yanı sıra sağlıklı ve uzun saçları ile de popüler. Sosyal medya hesaplarını ve blogunu çok aktif kullanan Negin’in stilinden ilham al!


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr