Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 88. Oscar Kırmızı Halı Stilleri >>
0

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Oscar ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Los Angeles’ta Dolby Theatre ‘da gerçekleşen törene ilgi büyüktü. Kırmızı halıda şıklık yarışı yaşanırken Hollywood yıldızları dünyaca ünlü markalardan tercih ettikleri kıyafetleri ile dikkat çektiler. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülü ile ilk Oscar'ını kucaklayan Alicia Vikander, Louis Vuitton'ın kendisine özel tasarladığı straplez sarı elbisesi ile geceye katıldı.

Gecede En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi Brie Larson, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün sahibi ise Alicia Vikander  oldu. Kırmızı halıda ise Jennifer Lawrence, Cate Blanchett ve Lady Gaga gibi birbirinden stil sahibi isimi ağırladı.

                                   

En İyi Kadın Oyuncu ödülü kucaklayan Brie Larson Gucci elbisesiyle geceye katılırken, sade makyajı ve doğal görünümlü saçlarıyla göz kamaştırdı. Bembeyaz elbisesi ve gösterişli dekoltesiyle dikkatleri üzerine çeken Olivia Wilde'ın elbisesi ise Valentino imzası taşıyor. Jennifer Lawrence ise Dior tasarımı V yakalı elbisesi ile geceye katıldı.

                                   

Favorimiz Cate Blanchet, Armani Prive tasarımı elbisesi ile adeta bir prenses gibiydi. Charlize Theron tercihini Dior'dan yana kullanırken Heidi Klum ise Marchesa tasarımı uçuş uçuş lila bir elbise ile geceye katıldı.

                                   

Sadeliği ile şaşırtan Lady Gaga tercihini Brandon Maxwell tasarımı straplez bir tulumdan yana kullandı. Saçları ve makyajı ile retro bir görünüm kazanan Lady Gaga çok beğenildi. Margo Trobbie ise Tom Ford imzası taşıyan derin dekolteli elbisesi ile kırmızı halının en şık kadınlarından biri oldu.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr