Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Alışveriş İçin En Doğru Zaman >>
0

Alışveriş İçin En Doğru Zaman

Alışveriş yapmayı seviyoruz. İndirimler ise, alışverişten aldığımız katı birkaç kaç daha arttırıyor; hele de sevdiğimiz parçalar bizim bedenimizde kaldıysa...

Alışveriş alışkanlığınız bütçenizi zorluyorsa, alışverişinizi en doğru zamanda yapmanızı sağlayacak önerilerimiz çok işinize yarayacak. Hem kim fırsatları değerlendirmeyi sevmez ki?

Avantajlı alışveriş için;

1. Tatil dönemlerini bekleyin. Birçok mağaza Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günlerden önce belirli ürünlerde indirim fırsatı sunar.

2. Alışveriş için en doğru zamanlardan biri sezon sonudur. Örneğin yaz alışverişinizi yaz sonunda yaparsanız, büyük indirimlerden faydalanma fırsatınızın yanı sıra, bir sonraki yaza da hazır başlarsınız.

3. Bayram alışverişi her ne kadar keyifli ve hareketli olsa da, birçok mağaza satışlarını aynı oranda devam ettirmek için bayram sonu indirime girer. Beğendiğiniz ürünleri seçin ve bayram sonrasını bekleyin.

Örneğin;

  • Palto almak için en uygun aylar Ocak ve Şubat aylarıdır. Kış dönemi biterken kışlık kıyafetler de indirime girer.
  • Spor ayakkabı alışverişleriniz için kış öncesini bekleyin. Mağazalar kışlık ayakkabılara yer açarken, siz de indirimlerden faydalanabilirsiniz.
  • Mayo ve plaj giyimi alışverişlerinizi yaz sonuna bırakmanızda fayda var.

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr