Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Aradığın Sıcaklık: Kışlık Ceket ve Kaban Kombinleri >>
0

 

 

Sonbaharın sonuna yaklaşırken gelmekte olan kış mevsimine hazır mıyız? Sıcacık dokuların izinden giden kombinlerin baş tacı olan kabanları, montları veya peluş ceketleri özlediğimizi itiraf ediyoruz. Sen de bu sezon yapacağın dış giyim seçimi konusunda kararsız kaldıysan kışlık ceket ve kaban kombinleri için sunduğumuz öneriler sana yol gösterebilir. İş günlerinde, hafta sonunda veya özel günlerde kombinlerini tamamlayıp, aynı zamanda sana sıcaklık verecek olan parçalarla tanışma zamanı!

 

1.Soğuk Hava Seni Durduramaz: Vegan Kürk

Vegan kürk dokulu kabanlar artık vazgeçilmezimiz! Kışlık ceket ve kaban kombinleri için en güzel seçeneklerden biri olan oversize kürk kaban modeli, hem özel davetlere katılacağın akşamlarda hem de günlük hayatında kurtarıcın olabilir! Onu feminenliğin temsilcilerinden biri olan uzun çizmelerle birleştirip kombinlerine çekicilik katabilirsin…

 

 

 

2.Vazgeçilmez Klasik: Ekose Kaban!

Ekose desenler her sezon farklı parçalar üzerinde karşımıza çıkıyor. Mevsime göre kullanabileceğin parçalarla bu deseni kullanman mümkün… Ekose desenli kaban modeli, özellikle ofis şıklığı sevenler için çok uygun diyebiliriz. Fakat sadece bununla sınırlı kalmak bize yetmez! Ekose desenin klasikleşen etkisini favorin olan jeanlerle ve makosen ayakkabılarla birleştirip harika bir bütünlük yakalayabilirsin…

 

 

 

3.Kışa Enerjik Başla: Midi Şişme Mont

Şişme mont modelleri hem spor hem de günlük kombinleri en iyi şekilde tamamlayan parçalar arasında… Mevsim rüzgarlarına karşı en iyi şekilde korunman ve stilini dilediğin gibi tamamlaman için midi şişme mont yanında! Sen de bu sezon aradığın konforlu şişme mont modelini bulamadıysan bu parçayla mutlaka tanışmalısın! İster yüksek taban sneakerlarla ister postallarla kombinle, seçim senin… :)

 

 

 

4.Şimdi Kaşmir Zamanı: Cepli Kaban

Artık klasik kabanları hem trikolarla hem de sweatlerle kombinleyebiliyoruz. Zamanla şekillenen bu kombin çeşitliliği içerisinde sen de mevsime uygun olarak yün ve kaşmir karışımlı kaban modeline bir şans verebilirsin. Cepli ve midi boy tasarımı sayesinde şıklığını en üst seviyelere çıkarmak senin elinde olabilir! Yağmurlu havaların kurtarıcısı olan çizmeleri bu kabanla kombinlemek nasıl olur? Bizce harika…

 

 

 

5.Sıcak Dokulara Sarıl: Peluş Ceket

Kışlık ceket ve kaban kombinleri içerisinde peluş dokulu parçaların yeri çok başka! En soğuk günlerde bile seni tüm sıcaklığıyla saracak olan peluş ceket modelini mutlaka denemelisin. Onu wide leg pantolonlarla ve balıkçı yaka trikolarla kombinlemek mükemmel olabilir… Yumuşaklığına hayran kalacağın oversize peluş ceket modelini çok seveceğine eminiz! :)

 

 

 

6.Rüzgara Karşı: Kapitone Şişme Mont

Mevsimin getirdiği rüzgarlar sana engel olmasın! Sabahın erken saatlerinde veya akşam üstü çıkacağın açık hava yürüyüşlerinde kapitone şişme mont modeli üzerinde olsun… İster taytlarla ister jogger pantolonlarla kombinle! Aynı zamanda günlük hayatında da kullanabileceğin bu parçayı renkli berelerle kombinlemek de mükemmel olabilir… :)

 

 

 

7.Işıldamaya Hazır Ol: Parlak Dokulu Kapitone Mont

Nerede olursan ol tarzınla ışıldamanı çok isteriz! Oluşturacağın her kombinde farklı detayların bir araya gelişini en iyi şekilde tamamlamak için parlak görünümlü kapitone şişme mont modelinden yardım alabilirsin. Özellikle favorimiz olan straight, mom veya wide leg jeanlerle birlikte şişme mont modelini fazlasıyla ön plana çıkarabilirsin! Durma, sen de ışılda…:)

 

 

Sen de kışlık ceket ve kaban kombinleri için mükemmel görünümler yaratabilirsin… Her hafta farklı parçalardan yola çıkarak sunduğumuz kombin önerilerinden haberdar olmak için oxxo.com.tr’ye gel ve hemen üye ol!

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr