Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Baş Döndüren Ceket Rüzgarı >>
0

Merhaba sonbahar, merhaba ceketler! İşte yine rüzgara karşı birlikteyiz. Soğuk havanın tadını mükemmel ceket modelleri ile çıkarabilirsin. Tabii ki kış geliyor diye modunu düşürüp, eve kapanıp, aktivitelerden geri kalmıyorsun. Seçeneklerin o kadar fazla ki bir an önce tercihini yapmalısın yoksa ceketlerin ahenkli dünyasında kaybolabilirsin.

Gideceğin yer neresi olursa olsun, kombinine mutlaka uyum sağlayacak bir model var. Buna emin olabilirsin. İş, okul, haftasonu gezisi…  Yoğunluk içinde koştururken stilinden ödün vermene hiç gerek yok. Artık ceketleri her  yerde kullanmak ve görmek mümkün…

Ceketlerin sadece resmi ortamlarda kullanılması ise çok eskide kaldı. Hatta bazen tek bir model ile farklı tarzlar yaratabilirsin. Mesela günlük kullanımda kapüşonlu sweatshirt modelleri ile harika görünen spor ve şık kombinler yapabilirsin. Pantolon ve topuklu ayakkabı modelleriyle de sokak modasına uygun bir stil oluşturabilirsin. Şimdi tarzından ödün vermeden; hava şartlarına karşı temkinli olabilmen için sana yardımcı olmak adına birkaç tüyo! Kararsız kaldığında bu öneriler sana ışık tutacak. smiley

 

 

 

SİYAHTAN GELEN ASALETİN TEMSİLCİSİ: DERİ CEKET

Sonbahar gelir gelmez dolaplardan çıkarılan, sokakların başrol oyuncusu olan deri ceket yeniden sahnede! Hafif serin havalarda tişört-blue jean ikilisiyle güzel bir bütünlük oluşturabilirsin. Düşünmek için vaktin olmadığında bu basic şıklık, kurtarıcı olarak sana kolaylık sağlayabilir.  Ayrıca kolye veya küçük fular modelleri ile kombinine hareket katabilirsin.

 Her sezon gördüğün kısa ceketler şimdi daha da kısa! Crop deri ceket modelleri senin de hoşuna gidebilir diye düşündük. Bu sezon farklı olarak; fermuarlı ceket yerine yeni trend düğmeli  deri ceket tercih edebilirsin. Ayrıca mini etek veya kot pantolon modelleri ile kombin yaparak, göz dolduran şıklığın tadını çıkarabilirsin. Bu sezon iddialı ve asil deri ceket etkisini mutlaka sen de hissetmelisin!

 

2.HER TONUYLA CEZBEDEN: KOT CEKETLER

Nesilden nesile devam eden bir furya olan kot ceketlerin tahtı asla sarsılmıyor. Evet, bu konuda hemfikiriz; günlük şıklığın tamamlayıcısı olarak kullandığın kot ceketlerin yeri doldurulamıyor. Bu ceketleri sadece pantolonlarla değil, elbise ve etek modelleri ile kombinlediğinde ne kadar mükemmel göründüğüne sen de şaşırarak şahit olabilirsin. Eğer hala denemediysen, neredeyse klasikleşen Boyfriend denim ceket modellerini skinny jean pantolonlarla da kesinlikle denemelisin.

 

3.KARELİ DESENLERİ SEVİYORUZ: EKOSE CEKETLER

Yalnızca iş ortamında değil, günlük hayatında bir arkadaş davetine bile giderken artık ekose ceket modellerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin. Hatta içine sweatshirt giyerek bu kombini spor şıklığa çevirmeye ne dersin? Evet diyorsan ekose desenli blazer ceket modellerini denemeni şiddetle tavsiye ediyoruz! J İçinde bulunan farklı renkler sayesinde güçlü bir uyum yakalaman an meselesi!

 

 

4.ŞAHANE YUMUŞAK DOKUNUŞ: SÜET CEKET

 Sen de dokusuyla tanıştığından beri illa ki bir süet ceket modeline gönül vermişsindir. Zaman artık hepimizi için çok değerli…  Prratik ve hızlı kombin oluşturabilmekse hem çok gerekli hem de iddialı. Hayatın koşuşturması içinde bazen fazla vaktin kalmadığında, bayan ceket modelleri  son derece kurtarıcı oluyor.

Süet ceket modelleri ile hem günlük hem de şık kombinler oluşturulabileceğin için bu parçalar yeni sezonda vazgeçilmezin olacak. Bu sezon ceketler, püskül detaylarının etkisiyle Western esintileri barındırıyor.  Görmeden geçmemelisin dediğimiz püsküllü süet ceket modelleri ilgini çekebilir. Beraberinde tercih edebileceğin bir ispanyol paça kot pantolon ve kovboy çizme ile seni sokaklarda moda düellosuna davet ediyoruz!

 

 

 

 

KLASİK KESKİN DURUŞ: BLAZER CEKET

Hayatımıza havalı ve maskülen detaylar katan blazer ceketler ile bir sürü kombin seçeneğinin olduğunun farkında mısın? Yapman gereken şey çok kolay… Blazer ceketin yanına ekleyeceğin birkaç parçayla harikalar yaratabilirsin. Kumaş pantolon ve topuklu ayakkabı modelleri ile iddialı bir görünüm yaratarak blazer ceket şıklığını yakalayabilirsin.

Sıcak veya soğuk fark etmeksizin vazgeçemediğimiz etek modelleriyle de ceket kombinini yapmak “işte budur” dedirtebilir. Sadece klasik ve bazen sıkıcı olan detaylar içeren kombinlerle kısıtlandığını hiç düşünme. Blazer ceketleri baskılı tişört modelleri ile kullanmayı da deneyebilirsin. Bu kombin, sokak stilinde farklı görünümler yaratmana yardımcı olabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr