Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Bella Hadid'in Sokak Stilinden İlham Al >>
1

Podyumların en beğenilen yüzlerinden olan Bella Hadid, sokak stiliyle de dikkat çekiyor. Defilelerde her ne kadar abartılı makyajlar ve kıyafetlerle görsek de günlük stilinde spor şık bir görünüm sergiliyor. Beyaz spor ayakkabı modellerini ve boyfriend kot pantolonları sokak stilinde sık sık kullanan Hadid, sezonun gözdesi bomber ceketlerden de ayrılamıyor. Saç ve makyajında ise olabildiğince doğallığı tercih ediyor. Omuz çantaları ve güneş gözlükleri ile de stilini tamamlamayı unutmuyor. 

                       

Bella Hadid, sokak stilinde bomber ceket modellerinden vazgeçemiyor. Bomber ceketini siyah spor ayakkabılar ve dar paça kot pantolonla kombinlemeyi tercih eden Hadid'e bu stil çok yakışıyor. Hem zamansız hem de cool olan bu görünümü elde etmek için ihtiyacın olanlar çok basit. Sen de bomber ceketleri dolabına eklemek istiyorsan buraya tıklayabilirsin.

                               

Bu stilinde de yine değişmeyen parçalardan biri Bomber ceket oluyor. Düz zamansız bir bomber ceketi geçiş mevsimlerinde rahatlıkla kullanabilirsin. Dilersen büstiyer modelleri ile kombinleyebileceğin bomber ceket modellerini dilersen basic tişört modelleri ile de kombinleyebilirsin. Zımba detaylı botlar ve tayt pantolonları da Sonbahar aylarında sokak stiline taşımanın zamanı geldi. Sen de Bella Hadid'in stilinden ilham alarak tarzını oluştur ve bizimle paylaşmayı unutmaheart


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr