Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Bohemian Rhapsody // Yeni Koleksiyon >>
0

Sürekli gelip geçici moda akımlarından bahsediyoruz. Bir dönem ortaya çıkıyor, bir dönem kayboluyor. İşte bu durum bohem tarz için geçerli değil. Bu stil bir moda akımı yerine bir ruh hâli ifadesi olarak kabul ediliyor. Özgürlüğün simgesi olan bohem tarzı sevenlerdensen şanslısın! Çünkü bohem tarz zamanla ortadan kaybolacak bir akım değil. Hatta özellikle bahar ayları gelince daha da ilgi görüyor. Özgür ve gezgin ruhlu, renkli ve cıvıl cıvıl bir karaktere sahipsen bohem stili kesinlikle seni yansıtıyor. Bohem tarzın DNA’sı fazlasıyla zengin olduğu için de kendi ruhunu yansıtmana da olanak sağlıyor. Bohem stilinde tercih edeceklerinin başında tabii ki renk ve desenler geliyor. Daha çok toprak tonları, doğa renkleri ve çiçek desenleri bu stilin olmazsa olmazı. Püsküller, maksi boy elbiseler, örgü desenleri, bandanalar, kemerler, bol bol kolye, küpe ve yüzük bu stilin belirleyiciler. Oxxo ekibi olarak biz de bu hafta kendi ruhumuzu bu stil ile yansıtmak istedik. Bohemian Rhapsody koleksiyonumuz ile Oxxo’nun bohem ruhunu keşfetmeye ne dersin?

 

 

 

 

 

 

 

Güneş kendi göstermeye başlayıp havalar ılımaya başlayınca biz de içimizdeki enerjiyi dışa vurmaya karar verdik. Bohemian Rhapsody koleksiyonunda hem renk kombinasyonları hem de zengin ürün içeriğiyle Oxxo’nun bohem ruhunu yarattık. Şehirli ve modern bohem kadını yansıttığımız koleksiyonda doğa renklerine biraz da canlı tonlar ekledik. Çiçek desenleriyle bahar aylarının kapılarını araladık. Açık kahve ve hâki tonları, sarılar ve mercan gibi renkler koleksiyonun ana renklerini oluşturuyor. Siyah ve beyaz gibi nötr renkler de koleksiyonun enerjik renk skalasına eşlik ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bohemian Rhapsody koleksiyonu birbirinden farklı parçalarla tam bir şehirli ve modern boho kızını yansıtıyor. Aynı zamanda içinde kendini özgür ve rahat hissetmene de olanak sağlıyor. Mesela midi boy eteklerin rahatlığı, belden bağlamalı ve kol detaylı bluzların şıklığıyla buluşuyor. Oxxo’nun bohem ruhunu yeniden yaratırken feminen çizgimizden de ödün vermedik. Eteklerde kullandığımız derin yırtmaç detayları şıklıklarıyla günün her anına ayak uydurmanı sağlıyor. Bohem tarzın olmazda olmazı püskül ve ip detaylarını da tabii ki unutmadık.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koleksiyondan tek parça seçmen gerekirse tercihini kesinlikle serinin yıldız parçası hâki yeşili ve çiçek desenleri ile hareketlendirdiğimiz elbiseden yana kullanmanı öneriyoruz. Bu elbise ile hem bohem tarzı yakalayacak hem de feminen ve şık görüneceksin. Koleksiyondaki midi boy etekler de sokak stili yıldızlarının tercihlerinden olmaya aday. Bohemian Rhapsody ruhunu kendi stilinde yansıtırken oxxo.com.tr’deki zengin aksesuar seçkisine de göz atmayı unutma. Koleksiyondaki hasır çantalar, espadriller, terlik ve kısa topuk ayakkabılar da stilini tamamlaman için seni bekliyor. Her biri âdeta birer arzu nesnesi olmaya adaylar. Mary Kate Olsen, Sienna Miller, Vanessa Hudges, Nicole Richie, Kate Moss ve Mischa Barton gibi ünlü isimlerin de favori stili olan bohem tarzı bu bahar gardırobuna eklemenin tam sırası. Baharı Bohemian Rhapsody koleksiyonumuzla enerjik bir şekilde karşılamaya ne dersin?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler : bohem , Bohem , yeni koleksiyon , bohemian ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr