Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Canlandık: Sezona Renkli Başlangıç! >>
0

 

 

Sence de rengarenk kombinlerle güneşli günlerin keyfini çıkarmanın zamanı gelmedi mi? Bulutların dağıldığı, içimizi ısıtan bahar günlerine yakışan parçalar bizi bekliyor… Doğallığın, canlılığın ve mükemmel uyumun bir araya geldiği renkli kombinler ile sen de gününe renk katmaya hazırsın diye düşünüyoruz! Baharda doğanın uyanışına şahit olurken yaklaşmakta olan yaz günlerinde de bu parçaları kullanarak ruhundaki güzel enerjiyi dışarıya yansıtabilirsin… Başlıyoruz!

1.Havalı Kargo Pantolonlar!

Pamuklu kargo pantolon modeli ile renkli kombinler daha da canlanacak! Bahar ve yaz günlerinde vazgeçilmezin olacak bu pantolonun rahat kalıbı ve havalı duruşu kalbini çalacak… Onunla birlikte pamuklu crop topların bitmeyen enerjisini buluşturmak harika olur! :)

 

 

 

2.Enerjisi Yüksek ve İddialı Dokunuşlar

Yeni sezonda cut-out detaylı parçaların ne kadar etkili olduğunu görebiliyoruz! Eğer hala bu parçaları görmediysen oxxo.com.tr’yi ziyaret etmeni öneririz… Şimdi ise renkli kombinler için kullanabileceğin feminenlik dozu yüksek ve iddialı bir parça ile karşındayız! Viskon karışımlı crop top modeli bahar günlerinde şehrin ritmini yakalaman, yaz aylarında ise tatil günlerine renk katman için seni bekliyor…

 

 

 

3.Her An İçin Hazır!

Bahar ve yaz mevsiminde çoğalan özel davetlere yetişebilmek mi? Renkli kombinler eşliğinde bu mümkün… Sana önereceğimiz bu parça ile hafta sonu için davet edildiğin etkinlikte fark yaratacaksın! Pileli mini etek modelinin mükemmel görünümü seni yükselişe geçirirken desenli büstiyerler ve renkli topuklu ayakkabılar tüm gününe enerji katabilir… :)

 

 

 

4.Trikolar Renklendi!

Mevsime uyum sağlayan trikoların renklendiğine şahit olurken kombinlerimize canlılık geliyor! Sen de renkli kombinler oluştururken bu desenli triko top modelinden yardım alabilirsin… Çiçek desenli görünümüyle mevsimin ritmini yakalarken jean kombinlerine hareket katabilirsin.

 

 

 

5.Güneşli Günleri Selamla!

Kombinlerimize renk katma konusunda fazlasıyla ısrarcıyız! Bu konuda önerdiğimiz parçaların canlılığı hoşuna gidebilir diye düşünüyoruz… Şimdi renkli kombinler için sunduğumuz önerilere uygun bir parçayla daha tanışma zamanı! Viskon karışımlı dokusuyla karşına çıkan yırtmaçlı midi etek modeli… Onu triko toplarla ve hasır detaylı sandaletlerle birleştirip güneşin keyfini çıkarmaya hazır ol! :)

 

 

 

6.Enerjiyi Yükselt!

Bahar ve yaz mevsimlerinde renklerin enerjisini en iyi şekilde hissetmek için crop topların yarattığı atmosfere ihtiyacımız var! Herkesin dolabınca mutlaka olması gereken halter yaka crop toplar içerisinden sevdiğin bir veya birkaç rengi seçebilirsin… Jeanlerle, renkli pantolonlarla veya desenli mini eteklerle dilediğin gibi kullanabileceğin bu anahtar parçalarla hemen tanış! :)

 

 

 

7.Desenlerin Gücü Adına!

Güneş yüzünü gösterdiğine göre kendini sahil kenarında gezerken hayal etmenin zamanı geldi… Tatilde veya nerede olursan ol mevsimin keyfini çıkarmak için renkli kombinler fazlasıyla kurtarıcı! Çiçek desenli maxi elbise modeliyle doğanın uyanışına ayak uydururken mükemmel enerjiyi yakalaman da mümkün olacak! :)

 

 

 

8.OXXO’da Sürdürülebilir Mutluluk!

OXXO’da kült haline gelmiş parçalardan biri ile karşı karşıyasın! Tencel(Lyocell) ve pamuk karışımlı jogger pantolon… Üretilirken %40 daha az su tüketilen bu parça aynı zamanda sürdürülebilir modayı da bizlere sunuyor! Hem anti bakteriyel dokusu hem de geri dönüştürülebilir içeriklerle üretilmesi kalbimizi çalmaya yetiyor… Rahatlığını bir an önce deneyimlemen gereken jogger pantolon ile hala tanışmadıysan hemen görsellere tıkla! :)

 

 

 

9.Mevsime Romantizm Kat!

Çiçekli desenleri her parça üzerinde görebilmek harika! Bu desenleri bahar ve yaz kombinleri içerisinde kullanabilmek ise paha biçilemez… Renkli kombinler oluşturmak istediğinde imdadına yetişecek çiçekli midi elbise şimdi dolabına dahil olmalı! Onu sezonda ön plana çıkan bant detaylı terliklerle veya topuklu sandaletlerle kombileyip romantikliğin dozunu yükseltebilirsin! :)

 

 

 

10.Sen Nasıl İstersen!

Basiclerle yakaladığımız ritmi renkli kombinler içerisine dahil etmesek olmazdı! Evde, dışarıda veya sporda… Sen nerede, nasıl istersen öyle olacak! Pamuklu ve kısa kollu tişört modeli dilediğin yerde, istediğin kombinlerde sana eşlik etsin… Bir kere tanıştıktan sonra farklı renkleriyle de yakınlık kurmak isteyebilirsin. Vazgeçilmezin olacak bu parça için hemen görsellere tıkla! :)

 

 

Renkli kombinler ile mevsimin keyfini çıkarmaya hazırsın! Dolabına katacağın renkli parçalarla her günün enerjik ve mutlu geçsin… :) #oxxolovesyou

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr