Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Diz Üstü Çizmeler Nasıl Kombinlenmeli? >>
0

Diz Üstü Çizmeler Nasıl Kombinlenmeli?

2014 sezonunun mottosu “Minimal kombinler abartılı aksesuarlar” olduğuna göre dolabımızda dizüstü çizmelere yer açmanın zamanı geldi. Son iki senedir sessiz adımlarla gelen “high thigh” yani uzun çizmeler bu kış en popüler dönemlerini yaşıyorlar. Olivia Palermo, Miroslava Duma ve Miranda Kerr gibi modaya yön veren isimlerin de kendilerini tercih etmesiyle popüler trendler arasında ilk üç sıradan girmeyi başaran çizmeler, doğru kombinlendiğinde harika görüntüler çıkartırken yanlış ellerde bütün güzelliklerini yitirebiliyorlar.

 

 

         

 

Peki uzun çizmelerde basit bir görüntüye sahip olmamak için dikkat edilmesi gerekenler neler?

 

1. Uzun Palto Giymeye Özen Gösterin

 Uzun çizmeleri kısa eteklerle ve şortlarla tamamlamak sokak modasının gerekliliklerinden biri. Basit bir görüntüden kaçmak için kombininizi oversized bir paltoyla  tamamlayın. Çizme uzunluğunuz şort ya da eteğinize kadar yükseliyorsa uzunluğu daha kısa paltolar tercih edebilirsiniz ancak giydiğiniz model dizinizin hemen  üstünde bitiyor ve bacak bölgenizi açıkta bırakıyorsa uzun bir paltoyu kombininize ekleyin.

                                                                                                           

2. Kombininizin Alt Kısmında Koyu Renkler Kullanın

Basit bir görüntüden kaçmanın en temel kurallarından biri alt bölgede koyu renkler seçmektir. Uzun çizmenizle bütün bakışları bacak bölgenize çekeceğiniz için parlak renklerle bu alanı daha da fazla patlatmaya gerek yok. Elbisenizi ya da eteğinizi opak çorapla tamamlayarak çıplaklığın getireceği basit görüntülerden uzaklaşarak zamanı yakalayan asil bir kombin elde edebilirsiniz.

 

                                                                             

3. Dar Elbiselerden Uzak Durun

Uzun çizme trendi başlı başına iddialı olduğu için kombininizde minimal tercihler yakarak basitlikten kaçabilirsiniz. Aşırı dar parçalar ve yüksek çizmeler bir araya geldiğinde abartılı görüntülerin ortaya çıkmasına neden olarak bu trendi basitleştirir. Oversized elbiselerle tamamlayacağınız uzun çizmeler sizi oldukça klas ve iddialı yapacaktır.

                                                                                 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr