Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Doğallıkla Gelen: Cottagecore Koleksiyonu! >>
0

Şehirden kaçışa hazır mısın? Sen de güneşin sıcaklığını iliklerine kadar hissettiğin yaz günlerinde yoğun tempodan uzaklaşıp, kendini doğanın kollarına bırakmak istiyorsun biliyoruz… Bunun her zaman ve her an mümkün kılınamadığı bir yaşam tarzın olabilir.

Hepimiz Pazartesi gününden başlayıp tüm haftayı işimize, eğitimimize, başka sorumluluklarımıza ve sevdiklerimize odaklanarak geçiriyoruz. To do list’deki maddeler uzayıp gidiyor, sen tik attıkça yeni maddeler ekleniyor… Olsun! Ne zaman sıkılmış ve bunalmış hissedersen aklına OXXO gelsin. Unutma ki her zaman OXXO’da bir yenilik var, mutlaka sana göre bir şeyler var!

Konunun başında bahsettiğimiz şehirden kaçışı istediğin her an hissedebilmek için yeni koleksiyonla tanışmalısın… İşte karşında yaz kombinleri için mükemmel görünümlerle; Cottagecore! Pamuğun dayanılmaz hafifliği, ketenin serinleten dokusu ve viskonun teninde yaratacağı mükemmel hissiyat… Şimdi bütün bu dokuları bir arada bulabileceğin Cottagecore koleksiyonunu birlikte inceleyelim.

1.Vazgeçilmez Keten!

Özellikle yaz aylarında keten dokularla olan yakın dostluğumuz fazlasıyla pekişiyor! Ketenin serin tutan ve rahatlık veren dokusunu sen de seviyorsan doğru yerdesin… Cottagecore koleksiyonundaki keten karışımlı parçalarla yaz kombinleri için aradıklarını bulabilirsin. Mesela tam da takım kombinler yükselişteyken bu önerimiz ilgini çekebilir. Nakışlı gömlek ve mini şort… Bu ikiliyle yaz akşamlarına keyif katabilir ve tatil günlerinin keyfini çıkarabilirsin.

Son olarak bu kombin için bir tane de yedek oyuncu edinebilirsin. Yine keten karışımlı dokusuyla hayran kalacağın bol pantolon modelini, nakışlı gömlekle kombinleyerek farklılık elde edebilirsin. Şimdi seçim senin!

 

 

2.Hafifliği Hisset!

Yaz günlerinde sen de viskon dokunun hafifliğini en iyi şekilde deneyimleyebilirsin. Nasıl mı? Tabii ki cevabı OXXO’da! Cottagecore koleksiyonunda yer alan cut out detaylı tek omuzlu elbise ile bu mümkün… Viskon dokulu bu elbisenin teninde yaratacağı hafiflik hissi ve feminen detaylarla ön plana çıkan tasarımı çok hoşuna gidebilir! Onu hasır terliklerle, makrome sandaletlerle veya bant detaylı topuklu terliklerle kombinleyerek zahmetsiz şıklığın keyfini çıkarabilirsin. İster tatil akşamlarında ister şehirde tek omuzlu elbise modeli yanında olsun! Dolabında kurtarıcın olarak yer alması gereken bu elbiseyi yakından görmek için görsellere tıklaman yeterli…

 

 

3.Masalsı Dokunuş!

Hepimiz çocukluğumuzda anlatılan masallardaki karakterlerle bir şekilde bağ kurmuşuzdur. Belki kötülüklerle dolu dünyasından kaçan Pamuk Prenses belki de sepetinde iyilik taşıyan Kırmızı Başlıklı Kız… Hepsinin belirlenmiş bir stili var… Şimdi sen de çocukluk hayallerini süsleyen masal kahramanlarının ilhamını üzerinde taşımak istersen; Cottagecore koleksiyonunda yer alan ve masallardaki büyülü ormanları anımsatan uzun elbise modeli tam senlik!

Yeni koleksiyondaki uzun elbise modeli sayesinde %100 pamuklu dokunun sunduğu konforu en iyi şekilde hissedebilirsin. Ayrıca yaz kombinleri için mükemmel görünümlere ulaşman da mümkün…

 

 

4.Takım Gücü!

Bildiğin üzere takım kombinler artık her sezon çok popüler! Artık zamansız şıklığın ilk adresi olan bu kombinleri sen de değerlendirebilirsin. Yoğun geçen bir haftayı, aniden planlanan akşam buluşmalarını veya çok önceden planladığın tatil organizasyonu… Nerede olursan ol kurtarıcı etki yaratacak bir takım kombinini hak ediyorsun!

Viskon içerikli dokunun hafifliğinden bahsetmiştik. Şimdi bu dokuyu farklı formda görmeye hazır ol! Crop top ve uzun etek modelleri ile önereceğimiz takım çok hoşuna gidebilir diye düşündük… İki parçanın da bel kısmında yer alan aksesuar detayı oldukça çarpıcı! Feminen etkiyi en yüksek seviyeye çıkarmak için bu takımı mutlaka gardırobuna dahil etmelisin…

 

 

5.Elbiseler Olmadan Asla!

Sen de özellikle yaz kombinleri için “elbiseler olmadan asla” diyenlerden misin? Biz öyleyiz… Elbiselerin kadın moda dünyasında farklı bir etkisi olduğunu düşünüyor ve buna can-ı gönülden katılıyoruz. 😊 Hayatımızın her anında yer verebildiğimiz elbiseler bizi çok mutlu ediyor ve senin de aynı duyguları paylaştığını biliyoruz.

Özellikle yaz günlerine renk katan desenli elbise modelleriyle neler yapabileceğinin farkındasındır… Mesela Cottagecore koleksiyonunda yer alan çiçekli mini elbise modeli; şehirden kaçış için planladığın kısa tatillerde yanında olabilir. Başka bir seçenek olarak; keten karışımlı, geometrik desenli mini elbise modelini de önerebiliriz. İki elbisenin de üzerinde yaratacağı konforlu etkiyi ve stilinde yaratacağın feminen etkiyi mutlaka hissetmelisin!

 

 

6.Aksesuarların Birleştirici Gücü!

Yaz kombinleri için tamamlayıcı olan aksesuarlarla tanışıp sen de görünümüne farklılık katabilirsin. Zamansız hasır şapka modelini hem şehirde hem de tatilde rahatlıkla kullanabilir ve aynı zamanda kendini güneşten koruyabilirsin. Yani çift etki bir arada diyebiliriz! Hem stilini yaza uyarlamış hem de cildini güneşe karşı korumuş olacaksın! 😊

Yeni sezonda ve daha önceki sezonlarda gördüğümüz üzere yaz kombinleri için vazgeçilmez olan parçalardan biri hasır çantalar… Hasır örgünün kombinlere kattığı o sıcak etkiyi sen de OXXO’da bulabileceğin büyük hasır çanta modeli ile yakalayabilirsin. Bu çanta modelini; ister sap kısmından tutarak ister el çantası şeklinde kullanabilirsin, seçim senin! ❤️

Güneş gözlüğü artık şüphesiz ki hepimizin ihtiyacı! Kombinlerine özel olarak farklı seçeneklerde gözlükler bulundurman önemli… Gözlük modellerinin de her stile göre farklı formları olduğunu unutmamalısın. OXXO’da buna yönelik olarak bulabileceğin birçok güneş gözlüğü var. Şimdiki konumuza ve Cottagecore koleksiyonundaki ürünlere uyum sağlayacak olan cat eye güneş gözlüğü senin için iyi bir seçenek olabilir.

 

 

Şimdi yeni koleksiyonu keşfederek doğallığın esintisiyle şehirden kaçış etkisini yakalayabilirsin. Ayrıca OXXO’nun sürekli güncellenen ürün yelpazesinden ilk önce sen haberdar istersen oxxo.com.tr’ye gelip üye olabilirsin! Hadi sen de OXXO’nun yeniliklerle dolu renkli dünyasına katıl… 😍

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr