Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / DOĞAYA DÖNMEYE NE DERSİN? // Female Nature Koleksiyonumuzla Tanış! >>
2

Son birkaç sezondur modanın doğaya dönüşüyle kırsal yaşamın izleri günlük hayatımıza girmeye başlamıştı. Belki doğaya karşı duyduğumuz özlemden, belki şehir hayatından kaçmanın yolunu aramamızdan, belki de sadece verdiği huzurdan... Sonuçta kabul edelim zaman zaman şehir hayatının bu karmaşasından, koşturmasından ve yıpratıcı temposundan uzaklaşmayı hepimiz istiyoruz. Dolayısıyla da doğayla daha fazla iç içe olmayı ve onu hissetmeyi arzuluyoruz. Tasarımcılar da içinde bulunduğumuz kaotik dünyadan sıyrılmak istiyor olacak ki, 2017-18 Sonbahar-Kış koleksiyonlarında kırsal yaşamın izlerini ön plana çıkarıyorlar; biraz modern, biraz bohem, biraz da feminen... Sen de bizimle aynı fikirdeysen doğanın renklerinden esinlendiğimiz Female Nature koleksiyonumuzla tanış!

 

 

 

 

Female Nature

 

Kışın soğukluğunu, sıcacık dokularla minimuma indiren ve aynı zamanda doğanın ruhunu hissettirecek parçalar OXXO’da seni bekliyor. Doğanın bin bir tonundan oluşmasının yanı sıra kadifeler, fırfırlar, bağcıklar ve kürk detaylara sahip olan bu koleksiyon kırsal hayatı şehre taşırken stilini modernize ediyor. Feminen duruşunda ise fırfırlar ve bağcık detaylar ön plana çıkıyor. Bu detyaların en güzel özelliği basic bir triko, sweatshirt veya kazakla giyildiğinde sade görünümüne şıklık sağlaması. Birlikte kombinlediğin bu ikiliyi kahverengi tonlarındaki shearling montunla tamamladığında ise bohem-feminen bir duruş sergileyebilirsin. Yumuşacık sıcak dokusu da cabası! Doğadan ve kırsal hayattan esinlenerek giydiğin kıyafetleri kürk detaylı veya süet eldiven, çanta ve botlarla tamamlayabilirsin. Seni buz gibi havalardan koruyacak şapkanı ve atkını da unutma!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Must Have: Shearling Mont

 

Termometrenin ibaresi düşmeye başladığında içinde kendimiz rahat hissettiğimiz ve üzerimizden çıkarmak istemediğimiz yumuşacık ve rahat kıyafetleri giymenin zamanı geldi demektir. Hem abartıdan uzak hem de seni gün boyu sıcak tutacak bu koleksiyonun ana kahramanı shearling montlar. Bu parçalar geçtiğimiz sezondan bu yana sokak modası yıldızlarının ve ünlülerin üzerinde sokakta hâkimiyetini sürdürmeye devam ediyor. Hem soğuk kış günlerinin kurtarıcı niteliğinde hem de natürel ve toprak renkleriyle her kıyafetine uyum sağlıyor.  

 
Etiketler : Pantolon , bluz , mont , sweatshirt , kadife , pantolon ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr