Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Doğaya Dönüş: Feel of Neutrals >>
0

 

 

 

Doğanın ritmini sonuna kadar hissedeceğin bir koleksiyonla tanışmaya hazır mısın? Natürelliğin en güzel yansımalarını taşıyan doğal dokular, desenler ve kusursuz nakışlar… Doğaya dönüşü temsil eden bu detaylar çok hoşuna gidecek! Güneşli günlerde veya yaz akşamlarında sana eşlik edecek parçalarla buluşman için sabırsızlanıyoruz… Karşında; Feel of Neutrals koleksiyonu! Yeni koleksiyon ve yaz kombinleri serimize dahil olan bu koleksiyonda aşık olacağın parçalar var, bizden söylemesi! :)

 

1.Sürdürülebilir Doğallık Seninle!

Feel of Neutrals koleksiyonunda göreceğin parçaların hepsi doğadan ilham alan detaylarla tasarlandı… Yaz kombinleri için yeni koleksiyonu keşfederken Tencel(Lyocell) içerikli dokusuyla geri dönüştürülebilir olan, desenleriyle doğayı temsil eden ve tasarım ayrıntılarıyla feminenliğe göz kırpan bu elbise tam senlik! Yaz akşamlarındaki özel davetlerde veya ufak çaplı arkadaş kutlamalarında o yanında olsun… :)

 

 

 

2.Natürel Uyumu Keşfet!

Sen de pamuklu dokularla yaz mevsimine doğallık katmayı sevenlerden misin? Eğer öyleysen bu ikiliye bayılacaksın… Nakış detaylı pamuklu bluz ve kemerli mini şort modeli, yaz kombinleri için natürel uyumu yakalamanı sağlayacak. Bu kombini bağcık detaylı sandaletlerle ve bir hasır çanta ile tamamlamak harika olabilir!

 

 

 

3.Takım Gücüyle Doğayı Selamla!

Feel of Neutrals koleksiyonunda takım uyumuna da yer var! Viskon ve keten karışımlı dokusuyla doğallığı selamlayan bluz ve etek modeli kusursuz uyumu temsil ediyor… Fırfır ve nakış detaylı bu kombinle tatil günlerinde planlanan akşam yemekleri fazlasıyla keyifli geçecek! Nefes alabilen dokusu sayesinde en sıcak günlerde bile konfor elde edebileceksin… :)

 

 

 

4.Bohem ve Doğal Detaylar!

Feel of Neutrals koleksiyonunda gördüğün parçalarla yaz kombinleri oluştururken doğallığın keyfini çıkarmak harika! Mesela Tencel(Lyocell) içerikli desenli kimono ve nakış detaylı pamuklu etek modeli bu keyfi destekleyen parçalar arasında… Bohemliğin dozunu artıran desenler ve nakışlar yaza hareket katarken sürdürülebilir modanın izinden gitmek seni çok mutlu edecek!

 

 

 

5.Aradığın Etkileyici Dokunuşlar!

Farklı dokular ve desenler bir araya geldiğinde mükemmel bir ahenk oluşuyor! Feel of Neutrals koleksiyonunda bu ahengi görmen mümkün… Yaz kombinleri için aradığın uyumu ve etnik görünümü yeni koleksiyonda bulabilirsin. Mesela etnik desenli püsküllü hırka modeli ve ajurlu örgü triko atlet modeli tam da aradığın parçalar olabilir! :)

 

 

 

6.Hareketli ve Romantik Bir Bakış Açısı!

Doğaya dönüşün temsilcisi olan parçalarla yaz kombinleri devam ediyor… Feel of Neutrals koleksiyonunda karşına çıkan fırfır detayların en hareketli halini ajurlu crop triko ve çiçekli etek modelinde görebilirsin. Volanlı kesimiyle dikkat çeken crop triko ve fırfırlı tasarımıyla hayran bırakan etek modeliyle mutlaka tanışmalısın! :)

 

 

 

7.Trikoların Gücü Adına!

Feel of Neutrals koleksiyonundaki parçalarla yaz kombinleri oluşturmak çok keyifli! Trikolar da bu keyfi sürdürmemize yardımcı oluyor… Artık her mevsim kombinlerimize dahil olan trikolardan biri ile tanışmaya ne dersin? Ajurlu örgü detayı ve çizgili deseni ile günlük hayatında jeanlerle veya Tencel(Lyocell) içerikli rahat pantolonlarla kombinlemek harika olur! :)

 

 

Sen de şimdi mükemmel yaz kombinleri için Feel of Neutrals koleksiyonundaki parçalarla buluşmaya hazırsın! Daima yeniliklerden haberdar olmak ve yepyeni koleksiyonları kaçırmamak için oxxo.com.tr’ye gelip üye olmaya ne dersin? :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr