Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Elbise Aşkına: Senin Favorin Hangisi? >>
0

 

 

Elbiseler artık her mevsim kombinlerimizin favorisi olmayı başarıyor. Yaz geldiğinde bu etkiyi daha net hissedebildiğimiz parçalarla karşılaşıyoruz. Çiçekli desenler, doğal dokular ve dikkat çeken tasarımlar eşliğinde elbise keyfi bir başka oluyor diyebiliriz. Hayatımızın birçok alanında kurtarıcı olan bu parçalarla başlayan yakın dostluğumuzun sonu yok! :)

Her sezon yepyeni detaylarla kalbimizi çalan elbiseleri çok seviyoruz… Peki bu sezon senin favorin hangi elbise oldu? Yoksa henüz favorini seçemedin mi? Tüm bu soruları birlikte cevaplamak için işte karşında elbise kombinleri ve muhteşem detaylar!

 

1.Doğanın Büyüsüyle Çiçeklendik!

Doğal dokusu ve çiçek desenleriyle kendine hayran bırakan bir elbise… Lyocell içerikli geri dönüştürülebilir ve nefes alabilen dokusu seni çok mutlu edebilir! Bizim favorilerimizden biri olan bu elbiseyi özel günlerinde topuklu sandaletlerle ve baget çantalarla kombinleyip kendini ödüllendirebilirsin… Elbise kombinleri ile güçlü ve etkileyici görünümlere yaratmaya devam! :)

 

 

 

2.Sadeliğin Gücü ve Çekici Detaylar!

Sadeliğin yarattığı gücü birçok parça üzerinde görebiliyoruz… Özellikle elbise kombinleri içerisinde de görebildiğimiz bu gücün çekicilikle desteklenmiş hali şimdi karşında! Özel davetlerde veya buluşmalarda kurtarıcın olacak cut out detaylı elbise! Ön kısmında cut out detayı ile birleşen aksesuarı sayesinde farklılık yaratan bir görünüm elde edebilirsin… :)

 

 

 

3.Göz Kamaştıran Dokunuşlar!

Elbise kombinleri içerisinde ne sık yer verilen detaylardan biri göz kamaştıran desenler! Elbiselere farklı bir hava katan desenleri biz de çok seviyoruz… Eğer sen de seviyorsan şimdi önereceğimiz desenli mini elbise çok hoşuna gidebilir! İster günlük hayatında ister ofis günlerinde onu dilediğin parçalarla birleştir… :)

 

 

 

4.Hareketli Dokularla Dans!

Kombinlerimizde kullandığımız parçaların dokuları fazlasıyla önemli… Dokunduğunda güzel hisler uyandıran ve giydiğin anda seni mutlu hissettiren elbiseler de buna dahil! Bedeni saran fitiyle ve sıra dışı dokusuyla tüm gün çekiciliğini üst seviyelere çıkaracak olan midi elbise modeli sayesinde sen de mutlu olmayı hak ediyorsun! Şimdi onunla tanışmak için görsellere tıkla… :)

 

 

 

5.Yeni Güne Canlılık Kat!

Fırfırlı ve volanlı tasarımlarla canlanan elbiselerden biri daha karşında! Elbise kombinleri için sana fikir verebilecek olan bu parçayı hafta sonu buluşmalarında kullanabilirsin… Sıcak günlerdeki yaz enerjisini desteklemek için onu sandalet ve hasır çanta ile kombinlemek hoşuna gidebilir! Gününe canlılık katacak detaylar bu elbise sayesinde senin olacak… :)

 

 

 

6.Asil ve Güçlü Görünümler!

Siyahın asaleti ve gücü temsil eden görünümüne elbise kombinleri içerisinde de yer var! Akşamüzeri katılacağın bir daveti veya toplantı günlerini bu elbise ile canlandırabilirsin… Siyahın kurtarıcı etkisini kullanabileceğin midi elbise modelini topuklu ayakkabı ve baget çanta ile birleştirmek harika olur! :)

 

 

 

7.Saten Zarafetine Davetlisin!

Modası geçmeyen saten görünümün en güzel yansımalarından biri şimdi önereceğimiz askılı midi elbise! Mükemmel dokusuna hayran kalacağın saten midi elbise modeliyle keyifli bir akşam yemeği veya doğum günü kutlaması için hazır olacaksın… Bu elbiseyi en sevdiğin topuklu sandaletlerle ve halka küpelerle kombinleyip zarafeti yakalayabilirsin! :)

 

 

Vazgeçilmez parçalarla elbise kombinleri oluşturmak çok keyifli! Sen de bu keyfi yakalamak ve daha fazlasını görebilmek için oxxo.com.tr’ye davetlisin… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr