Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En iyi 8 Likit Mat Ruj >>
0

Son zamanların en trend makyaj ürünlerinden olan mat likit rujların popülerliği her geçen gün artıyor. Kadifemsi duruşu ve tüm gün dudakta hiç bozulmadan kalması ile gönlümüzü kazanan likit mat rujlara hemen hemen tüm markalarda rastlamamız mümkün. OXXO Blog olarak senin için seçtiğimiz 8 farklı likit mat rujla makyajını tamamlayarak popüler makyaj trendini yakalayabilirsin. Gelelim senin için seçtiğimiz birbirinden güzel  8 farklı likit mat ruja;

                                                             

1-Sleek Matte Me - Birthday Suit: Sleek markasına ait likit mat rujlar oldukça popüler renk çeşitliliği ve yapısı ile çok sevilen rujlara maalesef Türkiye’de ulaşmak mümkün değil fakat instagram hesaplarından ithal ürün getiren kişiler ile bağlantı kurup sizde bu rujlara sahip olabilirsiniz. Şeftali alt tonlu bir renk olması ile hem günlük makyajınızla hem de gece makyajınızla kullanabilirsiniz.

2- Anastasia Bevelery Hills – Deep Burgundy: Likit mat ruj furyasının en sevilen markalarından olan Anastasia Bevelery Hills rujların siyahtan maviye kadar birçok rengi bulunan mat rujlar. Yapı ve kalıcılık açısından çok başarılı olan mat rujlardan en sevdiğimiz renkler bordo ve kahve tonları.

3-Golden Rose Liquid Matte Lipstick- 12: Golden Rose’un yoğun renk veren, mat ve kalıcı mükemmel bir likit ruj serisi. Sürüldükten kısa bir süre sonra matlaşarak kuruyor ve dudağa sabitleniyor. Birçok renk seçeneği olan bu rujlar hem uygun fiyatlı hem de performans bakımından çok başarılı. Vitamin E ve Avokado yağı içeren formülü dudaklarınızı kurutmaz. Ağırlık hissi yaratmadan, gün boyu kalıcılığını korur ve bulaşma yapmaz.

4- M.A.C  Liquid Retro Matte – Divine Divine: 15 farklı renk ile piyasaya sürülen M.A.C’in retro matte rujları çok ilgi gördü. Yapısı ve kalıcılığı ile çok sevilen rujlardan bizim favorimiz “ Divine Divine” isimli şeker pembe renk oldu. Retro mat olduğu için gün içinde dudaklarınızı kurutabileceğinden, sürmeden önce dudaklarınızı nemlendirmenizi öneriyoruz.

5- Colour Pop – Beeper: Likit mat rujları en sevilen markalardan olan colourpop, kalıcılığı ve renklerinin güzelliği ile kalbimizi çaldı. Birçok rengi bulunan likit mat rujlardan en sevdiğimiz renkler beeper, trap ve midi. Kendi zevkinize ve ihtiyacınıza göre değişiklik gösterecek olan rujların renklerine markanın internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

6- Sephora  Cream Lip Stain -  01: Sephora markasının kendine ait makyaj koleksiyonun içerisinde bulunan likit mat rujlar kadife dokusu ve canlı renkleri ile beğenimizi kazandı. Birçok rengi bulunan Sephora mat rujlar oldukça kalıcı olduğundan çift fazlı bir makyaj temizleyicisi ile rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

7- The Balm Meet Matte Hughes – Committed:  En popüler likit mat rujların başında gelen The Balm markasına ait rujlar 6 farklı renk seçeneği ile karşımızaçıkıyor. Bizim favorimiz olan Committed rengi içinde şeftalilik barındıran bir kahverengi. Özellikle beyaz tenli ve buğday tenli kişilere çok yakışacağını düşündüğümüz bu renk için makyaj çantanızda yer açın.

8- Pastel Daylong Lipcolor – 19 :  Makyaj bloggerları tarafından en sevilen likit mat rujlar arasında olan Golden Rose  rujlar büyük ilgi görüyor. Geldiği gibi tükenen likit mat rujların birçok farklı rengi bulunuyor.  Bizim favori renklerimiz ise 19,15 ve 20 numaralı renkler.

Kapak Görseli: Shutterstock


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr