Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En İyi BB Kremler >>
1

BB Kremler, renkli nemlendirici olarak da geçiyor. Hafif yapısı ve renk eşitleme özelliği ile çok sevilen BB Kremler özellikle yaz aylarında daha çok tercih ediliyor. Fondöten kadar ağır olmayan yapısıyla cildinizde maske hissi yaratmayan BB kremlerin birçok çeşidi bulunuyor. Yağlı ciltler, normal ciltler veya kuru ciltler tüm cilt tiplerine özel olarak üretilen BB krem çeşidi mevcut. Bizim önerimiz yaz aylarında da sıkı bir BB krem kullanıcısı iseniz SPF özelliği olan BB kremleri tercih etmelisin.

Günlük makyajında da sadelikten yanaysan BB kremler tam sana göre. Ayrıca yüzünde yokmuş gibi göründüğü için de çok seveceksin.BB Kremlerin profesyonel olarak kullanılması gibi bir durumu olmadığından fırça ve süngerle uygulayabileceğin gibi parmaklarınla da uygulayabilirsin.

                             

 

1- Missha Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++: BB Kremi Türkiye’ye duyuran Kore markası Missha’nın birçok farklı etkide BBkremi bulunuyor. Missha BB krem akne, yaşlılık lekeleri, güneş lekeleri, koyu halkaları ve yüzdeki renk eşitsizliğini onarıyor cildin daha taze ve parlak olmasını sağlıyor. Ayrıca içeriğine bulunan bitkisel özler sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirip pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. UVA ışınlarına karşı 8 saate kadar koruma sağlıyor. Missha’nın BB Kremlerine web sitesinden ulaşabilirsin.

2- Pure & Beauty Bulgarian Rose BB Krem: Kore menşeili olan Pure& Beauty ürünleri paraben içermeme özelliği ile ünlü. 42 SPF (güneş koruması)  içeren Pure &Beauty ürünleri oldukça kapatıcı. BB krem olmasına rağmen bir fondöten kadar örtücülüğe sahip olan bu ürün 30 ml’lik tüplerde satışa sunuluyor. Cildin eğer çok kuruysa kullanmadan önce nemlendirmeni öneririm. Her ne kadar BB kremler cildimizi nemlendirse de çok kuru ciltlerde işe yaramayacaktır.

3- Nivea BB Krem: Nivea BB Kremler şunları vadediyor; Cilt tonunu eşitler ve gözeneklerin görünümünü azaltır. Aydınlatır ve nemlendirir. Morlukları, ciltteki kırmızı görünümü ve ince çizgilerin kapatılmasına yardımcı olur. SPF 10 içerdiğinden dolayı ürünün altına ekstra güneş koruyucu kullanmanızda fayda var.

4-Garnier BB Krem: Birçok çeşidi bulunan Garnier BB kremlerin ayrıca gözaltı için bulunan ürünleri de satılıyor. SPF 20 koruma ve UV koruması içeren Garnier BB Kremler parlamayı ve yağlanmayı kontrol ediyor. Gözenek ve cilt sıkılaştırmayı vadeden BB kremler hafif kapatıcılık sağlıyor. Birçok yerde ulaşabileceğin Garnier BB Kremlerin açık ve orta tonu bulunuyor. Ayrıca normal ciltler, yağlı ciltler ve kırışık karşıtı versiyonları da bulunuyor.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr