Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Festival Modasının Olmazsa Olmazları >>
0

Baharı sevmenin en tatlı sebeplerinden biri de yaklaşan festivaller. Festivaller hazır gündem konumuz olmaya başlamışken festival modasından bahsetmezsek olmaz. Üniversite festivallerinden müzik ve sanat  festivallerine kadar bir çok etkinlikte yine baharın rengarenk tonları ve dinamizmi karşımıza çıkacak.                                                                                                                                                         

                                                        

Bohem rüzgarı bu sene de festivallerde esmeye devam edecek. Rahatlığın ve özgürlüğün simgesi olan bu stilden bir kaç parça kıyafet edinmekte fayda var. Böylece hem çok trendy görünecek hem de bohem stilin rahatlığını yaşacaksın. Uzun desenli pantolonlar veya elbiseler ile trendi yakalayabilirsin.

                                 

Saç aksesuarlarının sıkça kullandıldığı festival stillinde favorimiz çiçekli saç bantları ve kovboy şapkalar :) Ve tabii olmazsa olmaz güneş gözlükleri.

                                                       

Küçük detaylarla tarzını zenginleştir. Bu sezonun olmazsa olmazı lacebralar, basic kıyafetlere bile çok havalı detaylar katıyor. Unutma sezonun en hit trendi bu yaz festivallerinde gözdesi olacak. Eğer sen de lace bralar ile tarzını zenginleştirmek istiyorsan Pure Soul koleksiyonumuza bakmayı unutma.

                  

 

Bu stile en çok yakışan saç modellerine gelecek olursak dağınık yapılmış örgü modellerini denemeni öneririz, eminiz ki çok yakışacak. Eğer saçların kısaysa üzülme :) dağınık bob modelleri yılın en gözde saç modelleri arasında. Yapabileceğin bir çok alternatif var. Özellikle yarım topuz bizim de favorilerimiz arasında.

                                                  

Gelelim kadınlar için olmazsa olmaz ayakkabılara. Festival modasında en önemli şeyin rahatlık olduğunu unutma, bu yüzden mümkün oldukça topuklu ve rahat edemeyeceğin ayakkabılardan uzak durmanda fayda var. Önerimiz ise bohem stilinle kombinleyebileceğin ipli sandaletler. E o zaman ne diyelim, herkese şimdiden iyi eğlenceler :) 

                                                    

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr