Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Festival Ruhu >>
0

Her yıl birbirinden eğlenceli festivaller ile birlikte stiller de bizlere âdeta bir görsel şölen sunuyor. Baharın gelmesiyle içimizde kıpırdanmaya başlayan festival heyecanıyla sokaklarda festival ruhunu estiren stillerin peşine düştük. Sonuçta festivallere bilet bulmak kadar festivalin hakkını stilinle de vermek bir o kadar önemli. Kafanda soru işaretleri oluşmaya başladıysa meraklanma birazdan okuyacağın yazıdan sonra ortamın en cool kızlarından biri sen olabilirsin. Bu hafta derlediğimiz kaçırmaman gereken festivallere göz atıp hangisine gideceğine karar verdiysen sıra stiline geldi. İşte sana sokak yıldızlarından en havalı öneriler.

 

 
 

 

 

 

 

Kovboy Ruhu

Festivallerin olmazsa olmaz stili kovboy tarzını göz önünde bulundurmayı unutma. Yüksek bel şort ve şal desenli bir sweatshirt veya bluz bavulunda olmazsa olmaz parçalardan olsun. Batı esintili şehirli kovboy görünümünü geniş kenarlı şapka, oval güneş gözlüğü ve kovboy botlarla tamamlayabilirsin.

Bohem Çizgiler

Bohem stilin festivallerden türediğini ve belki de festivallere en çok yakışan tarz olduğunu söylememize gerek yok sanıyorum. Sezonda da sıkça gördüğümüz battaniye esintili kıyafetleri kat kat giyerek bu tarza farklı bir yorum getirebilirsin. Mesela düz bir süveterin altına desenli bir kazak ve maxi dökümlü bir eteği giyebilirsin.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

90’lar İlhamı

Biraz nostaljik bir hava yaratmak istersen 90’lardan ilham almak seçeneklerin arasında olabilir. Solmuş renklerin hâkim olduğu oversize bir tişört , parlak midi bir etek ve tabii ki dönemin grung demirbaşı platformlu savaş botları ile umursamaz ve bir o kadar da havalı görüneceksin.

Konforu Unutma

İki gün ve daha fazla süren festivallerde stilin kadar konforun da bir o kadar önemli. Mesela kat kat çiçek desenli maksi bir eteğin üzerine sloganlı oversize bir tişört giyebilirsin. Büyük kapitone bir çanta ve spor ayakkabılar hem eşyalarını rahatlıkla taşımana hem de uzun süre ayakta olacağın için konfor sağlayacak.

Kolejli

Uzun denim şort ve gömleğini ekose desenli bir blazer ile giyerek kolejli stilini yakalayacaksın. Festival ortamında farklı bir çizgi yakalamak istersen bu tarzı deneyebilirsin. Tabii ince çerçeveli bir gözlük ve kutu şeklindeki bir çanta bu stilin favori tamamlayıcısı olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neon İddiası

Sezonun öne çıkan neon trendini festivallerde de bu yıl sıkça görebiliriz. Herhangi bir neon tonlarında bisiklet tayt ve büstiyerini desenli bir blazer ile tamamlayarak dikkatleri üzerine çekeceğin garanti. Nötr tonlarında kullanacağın çantanı mini, ayakkabını ise feminen çizgide tercih edebilirsin.

Renkleri Patlat

Bu yıl sokak modasında sıkça gördüğümüz limon sarısı ile festivallerde parlayacaksın. Rahat bir kot şortun beline sıkıştırabileceğin trikonu oversize kot bir ceket ile giyebilirsin. Aksesuarda ise tam zıt bir renk kullanarak stilinde renk patlaması yapabilirsin.

Gypsy

Festivallerin bir diğer favori stillerinden gypsy tarzı için de bavuluna birkaç parça eklemelisin.İpten bir kemer ile bu tarzı yakalaman mümkün. Bu parçaları dantel bir üst ve metalik veya çiçekli mini bir etek ile tamamlayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr