Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Festival Stili >>
0

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Chill out’la başlayan festival mevsimi yaz boyunca devam edecek. Festivallere giderken en büyük sorunlarımızdan biri şüphesiz kıyafet.  Bizde bu sorunun üstesinden kolaylıkla gel diye yepyeni bir koleksiyon hazırladık. OXXO tasarımcıları tarafından yorumlanan Festival Folk koleksiyonu birbirinden özel parçalar içeriyor. Elbiselerden tulumlara, jean salopetlerden kimonolara kadar bir çok seçeneği içerisinde barındırıyor. Tabii ki festival stilinin olmazsa olmazı kot şortlar da OXXO’da seni bekliyor. İster tek parçayla istersen birkaç parçayla oluşturabileceğin festival stili için önerilerimiz ise aşağıda.

                                  

Bu yazın gözbebeği yırtmaçlı pantolonlarla festivallerde dikkatleri üzerine çekeceksin. Festivallerin olmazsa olmazı büstiyerler ve kimonolar ise farklı seçenekleri ve renkleriyle kombinlerinin vazgeçilmez parçası olacak. İster topuklu ayakkabı ile istersen bağcıklı sandaletlerinle tamamlayacağın stilini dağınık saçlar ve doğal makyajınla tamamla.

                                   

Gün boyu rahatlık benim için önemli diyorsan. Sana önerimiz tek parça ile kombin yapmak . Uçuş uçuş uzun yırtmaçlı elbiseler, jean salopetler veya kısa bohem tulumlarla stilini oluşturarak hem tek parçada şıklığı hem de gün boyu rahatlığın keyfini çıkarabilirsin. 

                                         

Bu kombin de festivallerde kot şort ve kimonodan vazgeçmem diyenlere gelsin. Festivallerin vazgeçilmez parçası kot şortlar ve bohem kimonolarla kombinini tamamlayarak istediğin görünüme ulaşabilirsin. Birden çok kimono ve kot şort seçeneği için linke tıklaman yeterli :)

Unutmadan müziğin tadını doyasıya çıkar ve bol bol fotoğraf çekilmeyi unutma! İyi eğlenceler :)


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr