Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / File Çorap Trendi >>
1

Feminen kadınların vazgeçilmezi olan file çoraplar bu sezon ön plana çıkıyor. Seksi bir görünüm sağlayan file çoraplar, değişen moda anlayışıyla birlikte cool ve asi kombinlerle buluşuyor. Yırtık pantolon modelleri, mini etekler ve şortlar ile kombinlenen file çoraplar spor ayakkabılar ile tamamlanıyor.

Geniş ve küçük delikli file çoraplar tercih edilirken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var. Uzun ve ince bacaklara sahip olanlar aslında her ikisini de tercih edebilir. Fakat geniş delikli file çoraplar daha cool bir görünüme sahip olduğundan daha doğru bir tercih olacaktır. Kısa veya kalın bacaklılar ise daha küçük delikli file çorapları tercih ederek bacakların daha ince ve formda görünmesini sağlayabilirler.

                        

Gelelim " File Çorap Nasıl Kombinlenir? " sorusuna. File çorapları artık sokak stilinde de sık sık görmeye başladık. Mini etekler, uzun çizmeler ve yırtık kot pantolon modelleri ile kombinlenen file çorapları çok seviyoruz. Günlük kullanıma uygun olan file çorap modelleri kot etekler ve kot pantolon modelleri ile kombinlendiğinde asi ve cool bir kombin oluşturmanı sağlayacak. Siyah, ten rengi ve beyaz renklerde bulabileceğin file çorapların farklı renkleri de mevcut. Feminen görünümden vazgeçmek istemeyenler ise deri etek modelleri ve kalem etek modelleri ile kullanarak hem ofis stili hem de şık bir stilde rahatlıkla kullanabilirler. Bu sezon karşımıza çıkan stillerden biri de külotlu file çorapların düşük belli pantolon modelleri ile birleşimi. Düşük bel bir jeanden görünen file çoraplar hem seksi hem de çok cool. Bir büstiyer ve düşük bel pantolonu file çoraplarınla tamamlarken bomber ceketini yanına almayı unutma heart

                      

File çorap modelleri yalnızca külotlu çorap formunda değil, pantolon çorabı formunda da satılıyor. Pantolon çorabı şeklinde satın alacağın file çorapları, makosen ayakkabılar, spor ayakkabılar ve topuklu ayakkabı modelleri ile kullanabilirsin. Bu şekilde kullanarak file çorapların kadınsı görünümünü azaltarak sokak modasına uygun hale getirebilirsin. Kot pantolonlar, kumaş pantolonlar ve culotte pantolon modelleri ile kombinleyerek ofis stilinde de kullanabileceğin file çorap modellerini eteklerinle de kombinleyebilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr