Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Gardırobun Olmazsa Olmazı Basic Tişörtler >>
0

Sana çabasız şıklığı yakalamanın en kolay yolunu sorsaydık cevabın ne olurdu? Biz söyleyelim; tabii ki basic tişörtler. Dolabın olmazsa olmazı bu parçalardan ne kadar fazla çeşide sahipsen işin o kadar kolay. Deyim yerindeyse hayatının kurtarıcısı olan bu tişörtler ile resmi bir iş toplantısından bir partiye kadar her yerde çabasız şıklığı yakalaman mümkün. Çünkü bu parçaların en güzel yanı kombinlemekte tamamen özgür olman. Beyaz ya da siyah tonlarının yanı sıra renkli modellerden de edinmeni tavsiye ediyoruz. Zira ne renk olursa olsun skinny pantolonlardan kot şortlara, boyfriend yada flare jeanlerden kalem ya da midi eteklere seni fazlasıyla şık gösterme yeteneğine sahipler. Özellikle mevsim geçişlerinde skinny jean ve basic tişört ikilisini blazer ceket veya deri montlarla kombinlediğinde kolayca stil sahibi görünebilirsin. Kombinblerinde giyeceğin ayakkabıdan takacağın aksesuarlara gece şıklığını da kolayca yakalaman mümkün. Ne giyeceğine karar veremediğin zamanlarda harika bir alternatif oluyorlar.

 

 

 

 

 

 

Basic tişört deyince aklına sadece hiç bir detayı bulunmayan parçalar gelmesin. Oxxo.com.tr’de bulabileceğin birbirinden farklı detaya sahip basic tişörtler seni bekliyor. Kesik yaka, yuvarlak yaka, v yaka, derin v yaka, derin yuvarlak yaka veya oversize gibi birçok modeli var bu basic tişörtlerin. Her biri farklı bir stil çizmene yardımcı olacak, bundan emin olabilirsin. Mesela v yaka modeller daha feminen ve keskin bir çizgiye sahip olduğu için şık bir stil yaratmak istiyorsan tercih edebilirsin. Yuvarlak yaka modeller ise daha spor kesimlerdir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blazer ya da deri ceketlerle kombinleyeceğin zaman yuvarlak yaka tişörtleri tercih edebilirsin. Bu sana hem spor hem de şık bir görünüm kazandıracak. Yazın olmazsa olmazı denim eteklerle de harika uyum sağlıyorlar. Bir denim etek, bir çift spor ayakkabı ve bir de basic tişört; ihtiyacın olan her şey bu kadar. Hatta bu kombinini boynundan bağlayacağın küçük desenli fularlar ile de tamamlayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havaların yavaştan serinlediği ama henüz mont giymek için erken olduğu dönemlerde ise gömlekler ya da kimonolarla da basic tişörtlerini tamamlayabilirsin. Daha farklı bir şeyler denemek istersen son dönemlerde sokak modasında da sıkça rastladığımız ince askılı elbise içine bu tişörtleri giymeyi dene. Ya da yine bugünlerde her yerde görmeye alıştığımız bisikletçi taytlarına da bir şans verebilirsin. Nasıl giyeceğin hakkında kafandan soru işaretleri geçiyorsa oversize basic tişört ile giymeyi deneyebilirsin. Kısa topuk ayakkabı ve şık bir çanta ile alışveriş yaparken hem çok rahat hissedeceksin hem de bir moda gurusu etkisi yaratacaksın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aksesuarlara gelince; jean ve tişört ikilisine uzun ince kolyeler ve büyük küpeler harika uyum sağlıyor. Üzerindeki parça alabildiğine basic olduğu için aksesuarların ile görünümünü hareketlendirmekte özgürsün. İster omuz, ister sırt istersen de bel çantası kullan. Kafanda uyumu yakalayıp yakalamadığına dair en ufak bir soru işaretine gerek yok. Gardırobunda çeşit çeşit basic tişörtlerin varsa stil sahibi görünüp görünmeme konusunda endişelere yer yok. Her ortama uyum sağlayan ve her stile bürünebilen bu parçalarla “Ne giyeceğim?” derdine son verebilirsin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr