Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Gardırobunu Güncelle: Mevsime Özel Parçalar! >>
0

 

Her mevsimin keyfi bir başka… Bazen hava koşullarından dolayı şikayetçi olsak bile mevsimler bizi farklı ruh hallerine götürebiliyor. Mesela kış mevsiminin getirdiği soğuk rüzgarlar, hüzünlü bulutlar ve zamansız yağmurlar…

Ani bastıran yağmur veya güneşli başlayan ılık bir günün akşamında şiddetlenen rüzgar bizi her ne kadar hazırlıksız yakalıyor olsa da mevsime uyum sağlamaya devam ediyoruz. Bu uyumdaki en büyük unsur gardırobumuzda yer alan parçalar! Bu parçalarla oluşturacağımız mükemmel kış kombinleri ise en zevkli tarafı! Biz bu konuda senin için birçok ürünü bir araya getirip harika fikirler hazırladık… Hadi birlikte inceleyelim!

1.Kışa Özel: Yün Karışımlı Kaban!

Tam olarak mevsime uygun bir kaban ile karşı karşıyasın! Üstelik zamansız stilin öncülerinden biri olan formu da cabası… Close fit duruşu ve düğme kapamalı tasarımıyla kalbini çalacak olan yün karışımlı kaban modelini keşfet! Onu ister klasik ister basic parçalarla kombinle… Ofis günlerinde klasik gömlekler ve blazerlar, hafta sonu ise kapüşonlu sweatler ve jogger pantolonlar bu kabanı en iyi şekilde tamamlayabilir! :)

 

 

 

2.70’ler Rüzgarı: İspanyol Denim!

60’lı ve 70’li yıllarda popüler olmaya başlayan ve fazlasıyla sevilen ispanyol paçanın gücüne inan! Pamuk içerikli esnek dokusu ve yüksek bel formuyla karşına çıkan ispanyol denim pantolon ile bu gücü en iyi şekilde deneyimleyebilirsin… Kış kombinleri içerisinde rahatlıkla kullanabileceğin bu pantolonu deri ceketlerle veya yün kabanlarla bir araya getirmek mükemmel olur! :)

 

 

 

3.Biraz Renk: Oversize Kaban!

Yün karışımlı kaban serimize devam ediyoruz… Kış kombinleri içerisinde bu kabanların sıcaklığını kullanmak mükemmel olabilir. Rahat kalıbı ve capcanlı rengiyle kalbini çalacak olan kuşaklı kaban modelini; balıkçı yaka kazaklarla ve wide leg denimlerle kombinlemeyi deneyebilirsin. Günlük hayatında sana enerji vererek kombinlerini tamamlayacak olan mükemmel kabana ulaşmak için görsellere tıklaman yeterli! :)

 

 

 

4.Vazgeçilmez Fit: Yüksek Bel Skinny!

Skinny pantolonların vazgeçilmez enerjisini yakalamak ister misin? Herkesin dolabında kendine yer bulan skinny fitlerin zamansız modasına hala dahil olmadıysan şimdi tam zamanı! Bedeni saran mükemmel fitiyle çok hoşuna gidecek olan yüksek bel skinny pantolon modeliyle crop topları ve oversize sweatshirtleri kombinleyerek farkını yansıtabilirsin! Hatta bu kombini kalın tabanlı botlarla veya uzun çizmelerle bir araya getirebilmek de harika olur… :)

 

 

 

5.İddialı Dokunuş: Vegan Kürklü Kaban!

Vegan kürk detayını OXXO’daki birçok parçada görebilirsin… Onlardan biri yakasında kürk detayı bulunan kaban modeli! Kaşmir ve yün karışımlı dokusuyla seni sıcaklığa ulaştıracak olan kaban modelini; ofis günlerinde blazer ceketler ve kumaş pantolonlarla kombinleyebilirsin. Yakası çıkarılarak da kullanılabilen bu kabanı, sadelikten yana olduğun günlerde dilediğin gibi kullanabilirsin.

 

 

 

6.Denim Tutkusu: Straight Fit!

OXXO’da %100 pamuklu denimlerin konforuna şahit olmak ister misin? Kış kombinleri için ideal seçeneklerden biri olan straight fit denimlere bir şans ver… Özellikle streç botlarla ve yarım çizmelerle dilediğin gibi kombinleyebileceğin straight denim pantolon modelini sıcacık kabanlarla veya trençkotlarla birleştirebilirsin! Dolabında mutlaka bulunması gereken bu fitle sen de stilini güncelle!

 

 

 

7.Yün Sıcaklığı: V Yaka Triko!

Alpaka yün karışımlı trikoları hala keşfetmediysen, şimdi tam zamanı! Kış kombinleri içerisinde rahatlıkla kullanabileceğin V yaka triko modelinin sıcacık dokusunu yakından hissetmelisin… Günlük hayatında kombinlerinin aranan parçası olarak sana eşlik edecek bu kazak modelini çok seveceksin! İster ofis günlerinde ister hafta sonunda geçireceğin keyifli aktivitelerde bu triko modelinden yardım almak harika olabilir…

 

 

 

8.Sürdürülebilir Moda: Baggy Fit Konforu!

OXXO’da sürdürülebilir modayı keşfedebileceğin birçok ürün var! Onlardan biri; Tencel(Lyocell) ve pamuk karışımlı baggy fit pantolon… Geri dönüştürülebilir doğal dokunun keyfini çıkarabileceğin bu parça kalbini çalabilir! Üretilirken %40 daha az su tüketilen bu formu, kış kombinleri içerisinde rahatlıkla kullanabilirsin. Mesela yağmur bulutlarının yoğunlaştığı kış günlerinde baggy fit pantolon modelini en sevdiğin postallar ve yün kabanınla kombinleyebilirsin!

 

 

 

9.Klasik Etki: Yün Karışımlı Blazer Ceket!

Yün karışımlı blazer ceket modeli kış kombinleri için çok uygun! Sıcaklığını bir kere yakaladıktan sonra vazgeçmen çok zor olacak… :) Onu mevsime uyumlu olarak deri eteklerle veya pamuklu straight fitlerle kombinlemek hoşuna gidebilir! Klasik görünümün sıcaklık veren bu formuyla stiline farklılık katmak için görsellere tıklaman yeterli… Yün karışımlı blazer ceket modeli seni bekliyor!

 

 

 

10.Yüksek Şıklığın Adresi: Aksesuarlar!

  • Yeni sezonda fazlasıyla sevilen kovboy çizmeleri sen de deneyimlemek istiyorsan, doğru yerdesin! Nakışlı dokusu ve konforlu yapısıyla karşına çıkan bu çizme modeli tam senlik olabilir… Yün karışımlı kabanlar ve kalın şallarla oluşturacağın sıcacık kombinleri kovboy çizme modeli ile tamamla!
  • Eldivenler! Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi olan eldivenler, yeni sezonda da çok popüler… Sana önereceğimiz vegan deri eldiven modeli ise fark yaratan parçalar arasında! Aynı dokudaki trençkotlar ve uzun çizmeler eşliğinde mükemmel kombinler yaratabilirsin…
  • Bucket şapkalar! Yaz veya kış demeden artık her mevsim farklı formlarla karışımıza çıkan bucket şapkalar şimdi bize sıcaklık veriyor… Peluş iç dokusuyla ön plana çıkan kapitoneli bucket şapka modelini sen de kombinlerine dahil et ve sıcaklığı yakala!

 

 

Devam eden mevsimin getirdiği soğuk günlerde kış kombinleri kurtarıcın olsun! Bu kombinler içerisinde kullanabileceğin mükemmel parçaların devamı için oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr