Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Gardırobunu Yaza Hazırlayalım! >>
0

 

 

Yaza hazırlığın en eğlenceli ve keyif veren taraflarından biri renklerin enerjisini sonuna kadar hissetmek… Güneşin sıcaklığını hissederken mükemmel kombinleri rengarenk parçalarla tamamlayabiliyoruz. Uzun ve yorucu geçen kışı tamamen uğurladığımıza göre artık gardırobumuzu güncelleme vakti geldi diye düşünüyoruz! Sen de bizimle birlikte yaz kombinleri eşliğinde gardırobuna renk katmaya ne dersin? :)

1.Elbiselerle Yaza Merhaba!

Şüphesiz ki yazın gelişini kutlamanın en iyi yolu elbiselerle kucaklaşmak! Yaz kombinleri için severek kullanabileceğin askılı mini elbise modelini gardırobuna hemen eklemelisin… İçini ısıtan güneşli günlerde onu topuklu terliklerle veya sandaletlerle kombinleyebilirsin. Bu elbise bütün gününe enerji katacak! :)

 

 

 

2.Şimdi Denim Şort Zamanı!

Pamuklu denimler her mevsim bizimle… Şimdi sıra mini denim şortlara geldi! Yaz kombinleri eşliğinde canlılık yakalayabileceğin bir denim mini şort var… Çiçek nakışlı formuyla ve pamuklu dokusuyla doğadan ilham alan bu parçayı hafta sonu buluşmalarında kullanmak için keten gömleklerden ve hasır terliklerden yardım alabilirsin! :)

 

 

 

3.Çiçekler Açsın!

Şort tulumlar yaz mevsiminde kalbimizi çalmaya devam ediyor! Özellikle çiçekli desenlerin yarattığı heyecan paha biçilemez… Biz de şimdi bu heyecana seni ortak etmek için çiçek desenli bir tulum önerimiz var! Kuşaklı mini tulum modeli yeni mevsime enerji katarken özel davetlerde sana eşlik edebilir… :)

 

 

 

4.Havalı Kargo Pantolon!

Pamuklu dokulardan bahsetmişken bu kargo pantolondan bahsetmemek olmaz! Kargo formun geri dönüşünü kutlamak için bu parçayı yaz kombinleri içerisinde kullanabilirsin… Çok sevilen crop topların enerjisini kargo pantolonla buluşturup sokağın ritmini yakalayabilirsin! :)

 

 

 

5.Kimono Aşkına!

Yazın şehirde mini şort ve crop toplarla, tatilde plaj keyfi yaparken bikini ve mayolarla kullanabileceğin bir kimono! Üstelik keten içerikli dokusuyla da yaza uyumlu… Bu mükemmel dokuyu keşfedip mevsimin keyfini çıkarmak için hemen görsellere tıklamalısın! :)

 

 

 

6.Keten Şortlarla Dans!

Keten şortlar yaz mevsiminde kurtarıcımız! Şimdi bu kurtarıcı şortlardan biriyle tanışma zamanı geldi… Kombinlerini tatilde veya şehirde en iyi şekilde oluşturabilmen için bu parça mutlaka gardırobunda olmalı. Yüksek bel formu ve keten içerikli dokusu seni fazlasıyla rahat hissettirecek! Bu parçayı desenli crop bluzlarla ve hasır terliklerle buluşturmak harika olur…

 

 

 

7.Can-lan-dık!

Mevsime özel dokular ve renklerle yaz kombinleri oluşturmaya devam ediyoruz! Sen de bize katılarak gardırobuna enerji katmak için desenli straplez bluz modeliyle tanışabilirsin… Pamuklu denim pantolonların konforunu bu parçayla birleştirip yeni günü en iyi şekilde değerlendirebilirsin! :)

 

 

 

8.Yaza Özel Desenler!

%100 viskon içerikli dokusu ve desenli formuyla seni büyülemeye hazır olan mini etek modeli seni bekliyor! Mini etek modelinin hareketli görünümü tüm gün enerjini en yüksek seviyede tutmana yetecek… Halter yaka crop toplarla ve vazgeçilmez sandaletlerle onu kombinle ve gücünü göster! :)

 

 

 

9.Gardırobun Renklensin!

Çiçekli desenleri çok sevdiğimizi anlamışsındır! :) Yaz mevsiminin heyecan verici görünümlerinden biri olan bu desenler birçok parça ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Sen de bizim gibi düşünüyorsan çiçekli uzun elbise modeli çok hoşuna gidecek! Onu tatilde büyük hasır şapkalarla ve kol çantalarıyla, şehirde topuklu sandaletlerle ve baget çantalarla kombinleyebilirsin… :)

 

 

 

10.Doğallık Seninle!

Pamuk ve viskon karışımlı dokusuyla karşına çıkan bu parça yaz kombinleri içerisinde rahatlığı yakalamanı sağlayacak! Hafta sonu için planladığın buluşmalara hazırlanırken bu parçayı dikişsiz toplarla kombinleyebilir ve bu kombini ister sandaletlerle ister sneakerlarla tamamlayabilirsin… :)

 

 

Yaz kombinleri için gardırobuna renk katmak harika olacak! Şimdi daha fazlası için oxxo.com.tr’ye davetlisin… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr