Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Gençlik Ateşini Ortaya Çıkar!// BOOM Koleksiyonumuzla Tanış >>
2

Her kadının geriye dönüp baktığında gençlik yıllarında ne kadar da kötü giyindiğini fark ettiği anlar vardır. Ablan, kuzenin veya annen eski fotoğraflarına baktıklarında onlardan “Şu an olsa hayatta giymezdim.” veya “Nasıl olmuş da bu ikisini birbiriyle giymişim!” gibi cümleler duymuş olabilirsin. Ya da gardırobunda bir sürü kıyafetinin olmasına rağmen ne giyeceğine bir türlü karar veremediğin zamanların oluyordur. Bazen de birbiriyle nasıl kombinleyeceğin konusunda kafanın karışık olması yetmezmiş gibi bir de büyüklerinden “Yaşın gibi giyin.” direktiflerine maruz kalıyor olabilirsin. Saydığımız tüm bu sorunlarının çözümü senin için hazırladığımız BOOM koleksiyonunda bulacaksın.

 

 

 

 

Kendin Gibi

BOOM koleksiyonumuzda senin için hem rahat hem de cool olabileceğin parçaları bir araya getirdik. Serideki parçalarla gardırobunu yenilerken istek ve ihtiyaçlarına göre aradığın her şeyi bulabilirsin. OXXO-BOOM’u hazırlarken teenage olmanın getirdiği asi, eğlenceli ve esprili ruha büründük. Kendine has logosu ve “Wild at heart!” logosuyla oluşturduğumuz bu koleksiyonda kendinden çok şey bulacaksın.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Neler Var?

BOOM’u özel kılan şey aslında sade parçalarla cool olmanın yolunu sana gösteriyor olması. Kural basit; her şey ayrıntıda gizli! Bu koleksiyonda basic tişörtlerine, kazaklarına, ceketlerine, sweatshitlerine hatta pantolonlarına hareket katmak ilk adımın olacak. Bunu yaparken “ok bye”, “girl power”, “wht?”, “not today” gibi sloganlarla (burada sloganların bu sezon zirveye oynadığını söylemeden de geçmeyelim) hazırladığımız rozetleri kullanabilirsin. Ayrıca kendinden sloganlı parçalar da bulabilirsin. Aplike detaylı bere, içindeki esprili kızı yansıtırken, aplike detaylı deri ceket içindeki asi ruhu yansıtacak. Renkli çorapları ve hareketli aksesuarlar da görünümünü tamamlayacak. İster eğlenceli ol ister asi… Bu koleksiyondaki her parçayla hem cool olacaksın hem de kendin gibi.

 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr