Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Güncel Pantolon Rehberin Hazır! >>
0

 

 

Pantolonlar! Her mevsim kombinlerimizin baş tacı diyebileceğimiz parçalar arasında… Straight, skinny, wide leg ve daha birçok formuyla kalbimizi çalan pantolonlarla dostluğumuz hiç bitmeyecek gibi görünüyor. İyi ki öyle diyoruz!

Hayatımızın her alanında rahatlıkla kullanabildiğimiz pantolonlar, tabii ki mevsime göre kullanım farklılığıyla karşımıza çıkıyor. Buna bağlı olarak içinde bulunduğumuz mevsim için tercih edeceğin birçok pantolonu şimdi bizimle birlikte keşfedeceksin! Gelsin pantolon kombinleri diyelim ve başlayalım!

 

1.Wide Leg Jean Tutkusu!

Wide leg jeanlerin vazgeçilmez etkisini sonuna kadar hissedebiliyoruz. Rahatlığıyla ve kombinlere kattığı mükemmel görünümle çok sevilen wide leg jeanlerden biriyle henüz tanışmadıysan hemen harekete geç… Sana önermek için sabırsızlandığımız cut out detaylı wide leg pantolon modelini triko süveterlerle ve gömleklerle kombinlemenin tam zamanı!

 

 

 

2.Baggy Fit Özgürlüğü!

Sen hala baggy fit ile tanışmadın mı? Kemer detaylı bu pantolon baggy fit formu ile tanışman için ideal seçenek… Sonbahara özel olarak crop sweatshirtlerle ve postallarla kombinleyebileceğin bu parçayı sakın kaçırma! Cool görünümün anahtarı olan baggy fit pantolon ile sokak modasının ritmini yakalamaya hazır olacaksın… :)

 

 

 

3.Efsanevi Bir Kargo Pantolon!

Kargo pantolonların uzun yıllar boyunca bize eşlik etmesi harika değil mi? Güncel olarak tekrar yükselişe geçtiğiniz gördüğün bu formun en güzel örneklerinden biri şimdi karşında! Farklı cep detayıyla kalbini çalacak olan wide leg kargo pantolon modelini okulda, işte veya hafta sonu etkinliklerinde kombinlerine dahil etmek harika olur! :)

 

 

 

4.Yepyeni Bir Slouchy!

Slouchy fit pantolonlar iyi ki bizimle! Rahatlığın ön planda olduğu bu formu kontrast renkli slouchy jean ile deneyimleyebilirsin. Sonbahara çok yakışan renkli trikolarla ve postal botlarla bu parçayı birleştirip okul ve iş günlerine hazır olacaksın.

 

 

 

5.İspanyol Paça ile Geçmişin Ritmi!

İspanyol paça pantolonlar 60’lı yıllardaki popülerliğinden sonra günümüze kadar gelmeyi başardı. Hem nostaljik hem de zarif görünümün en önemli parçalarından biri olan ispanyol paça pantolonlar senin de dolabında yerini almalı. Şimdi sen de pamuk karışımlı yüksek bel ispanyol paça pantolon ile tanışıp, ofis günlerine rahatlık katabilirsin! :)

 

 

 

6.Sıra Dışı Jogger ile Tanış!

Jogger pantolon modelleri hayatımıza girdiği ilk andan beri favorimiz! Sen de OXXO’da bunun birçok örneğini görmüş olabilirsin. Şimdi ise sıra dışı bir jogger pantolonu görmeye hazır ol… Kargo cepli özel tasarıma sahip olan bu jogger pantolon çok ama çok havalı! Şişme montlarla kombinleyip gününe enerji katmak isteyebilirsin… :)

 

 

 

7.Şimdi Straight Fit Zamanı!

Başlıkta şimdi dediğimize bakma, aslında straight fit jeanler zamansız! :) Her mevsim rahatlıkla kullanabileceğin pamuklu straight jeanler OXXO’da seni beklerken hangi kombinler yapabileceğini bir düşün… Sana önereceğimiz cut out detaylı straight jean modeliyle harikalar yaratman mümkün olacak! :)

 

 

 

8.Vazgeçilmez Bootcut!

Bootcut pantolon modellerinin kombinlere kattığı zariflikten bahsetmemek olmazdı… Bacak boyunu olduğundan daha uzun gösterebilen bu parçalardan biri şimdi geri dönüşümlü Tencel(Lyocell) içerikli dokusu ile senin olmayı bekliyor! Yüksek bel formu ve nefes alabilen kumaş yapısı ile favorin olacak bu pantolonla hemen tanışmalısın…

 

 

 

9.Push Up Sihri!

OXXO’da efsaneleşen parçalardan biri olan push up skinny pantolon modeli her sezon farklı renkleriyle karşımıza çıkıyor. Şimdi yepyeni ve güncel renklerden birini seçerek sen de push up sihrini keşfedebilirsin. Gün boyu formunu koruyan yapısı ve hareket özgürlüğü sunan kalıbı seni çok mutlu edecek! :)

 

 

 

10.Efsane Jogger ve Sürdürülebilir Moda!

Tencel(Lyocell) içeriği sayesinde geri dönüştürülebilen ve üretilirken %40 daha az su tüketilen jogger pantolon ile hala tanışmadıysan acele et! Yumuşak dokulu jogger pantolon modelinin rahatlığını hem günlük hayatta hem de egzersiz zamanlarında dilediğin gibi kullan… Zaten bir kere deneyimledikten sonra favorin olacağına çok eminiz! :)

 

 

Pantolon kombinleri ile sen de yeni mevsimin keyfini çıkarmaya hazırsın! Her hafta yepyeni ürünlerle güncellenen oxxo.com.tr’yi ziyaret ederek daha fazlasını keşfedebilirsin. :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr