Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Güneşi Hisset: White Sand Koleksiyonu! >>
0

 

 

Hava değişimleri hala devam ederken yaklaşan yaz günleri için heyecanımız devam ediyor. Bu heyecana ortak olacak mükemmel parçaları da kombinlerimize eklemeyi çok seviyoruz. Gardırobumuzdaki parçalar mevsime göre şekil alırken yaz geldiği için biraz daha canlılıktan yana olabiliyoruz. Özellikle açık renk tonlarından oluşan görünümler modumuzu daha fazla yükseltiyor. İşte şimdi modunu tamamen yükselişe geçirecek bir koleksiyonla tanışma zamanı…

Doğal içerikli dokular ve mükemmel renklerden oluşan White Sand koleksiyonu yaz günlerinin içimizi ısıtan atmosferini kombinlerine taşıyacak! Hadi birlikte yepyeni kombin önerileri ile bu koleksiyonu keşfedelim. :)

1.Soft ve Doğal Dokunuş!

Her yönüyle görünümünü ön plana çıkaracak bir elbise… White Sand koleksiyonunda karşına çıkan cut-out ve nakış detaylı elbise modeli belki de en sevdiğin parçalardan biri olacak! %100 pamuklu dokusuyla üzerinde hafifliği hissederken hasır sandaletler ve makrome çantalarla mükemmel bir kombin oluşturabilirsin… :)

 

 

 

2.Sürdürülebilir Etki!

%100 Tencel(Lyocell) içerik sayesinde geri dönüştürülebilen parçalar vazgeçilmezimiz! Şimdi önereceğimiz mini etek modeli de onlardan biri… Katlı volanlı tasarımı göz kamaştırırken sürdürülebilir modayı destekleyen içeriği çok hoşuna gidecek. Aynı zamanda nefes alabilen kumaş yapısı sıcak havalarda bile mükemmel hissettirecek… Buna ek olarak artık mevsim fark etmeksizin kombinlere dahil olan trikolardan birini önerelim! White Sand koleksiyonunda göreceğin ajurlu ve bağlama detaylı triko modelini mini etekle birleştirip bahar ve yaz akşamlarına hareket katabilirsin… :)

 

 

 

3.Aradığın Hafiflik!

Tencel(Lyocell) ve pamuk karışım sayesinde hafifliğine bayılacağın bir kimono! Oversize formu ve rahat kalıbı ile kalbini çalacak bu parçayı; şehirde jean ve mini şortlarla, tatilde ise bikini ve mayo üzerinde kullanabilirsin… Çok amaçlı ve doğal içerikli bu parçayı şimdi dolabına dahil etme zamanı! Kombin önerileri ile karşına çıkan uzun kimono ile tanışmak için hemen görsellere tıkla… :)

 

 

 

4.Yaşasın Şortlar!

Yavaş yavaş şort mevsimine geçiş yaptığımızın farkındayız… Harika değil mi? Uzun geçen kışın ardından pamuklu mini şort ile buluşup mükemmel kombinler yapabilirsin. Kimonolarla, crop toplarla veya pamuklu oversize gömleklerle kullanabileceğin mini şort bir harika! Doğal içerikli olmasının yanı sıra konforlu kalıbıyla da kalbini kazanmaya hazır… :)

 

 

 

5.Trikolarla Yakın Dostluk!

Kış veya yaz fark etmeden trikoları kombin önerileri içerisinde sunabilmek müthiş! Bu öneriler içerisine dahil olan triko top çok havalı… White Sand koleksiyonu ile karşımıza çıkan triko atlet modelinin fitilli örgüsü ve bedeni saran rahat fiti sayesinde güneşli günleri selamlayabiliriz. Onu ister pamuklu mom jeanlerle ister wide leg pantolonlarla kombinle! Biliyorsun, seçim senin… :)

 

 

 

6.Yeniliğin Uyumu!

Takım olarak kullanabileceğin parçalar hoşuna gidiyorsa bu önerimiz ilgini çekebilir! White Sand koleksiyonundaki sırt kısmı bağlama detaylı atlet ve midi etek modelleri… Bu ikili ile mükemmel uyumu yakalamanın yanı sıra onları ayrı ayrı da kullanabilirsin. Atlet modelini jeanlerle veya mini şortlarla, midi etek modelini ise bu koleksiyondaki triko atletlerle birleştirmek harika olabilir! :)

 

 

 

7.Vazgeçilmez Gömlekler!

Hangi mevsimde olursak olalım gömleklerin kurtarıcılığı ile kombinlerimizi şekillendirebiliyoruz. Bahar ve yaz aylarının sıcaklığına uyumlu olabilecek pamuk ve viskon karışımlı gömlek modeli de kombinlerimize dahil olmak için hazır! White Sand koleksiyonunda ön plana çıkan doğal dokuların en güzel örneklerinden bu parça! Mevsime uyumlu olarak onu mini şortlarla veya culotte pantolonlarla kombinlemek ister misin? :)

 

 

 

8.Romantizm Rüzgarı!

Romantik etkiyi görebileceğimiz parçalardan biri nakış detaylı uzun elbise modeli! White Sand koleksiyonunda görebileceğin bu elbise güneşli sahilleri anımsatıyor! Sen de şehre yazı getirmek için bu pamuklu elbise modelini tercih edebilirsin. Kombin önerileri içerisinde yer verdiğimiz uzun elbise modelini topuklu terliklerle veya hasır sandaletlerle birleştirmek isteyebilirsin! :)

 

 

 

9.Floral Yolculuk!

Elbiseler veya bluzlar üzerinde gördüğümüz floral desenler kalbimizi çalarken şimdi de farklı bir form ile karşında… Çiçek motifli triko atlet! White Sand koleksiyonunun sürprizlerle dolu parçalarından biri olan triko atlet, floral yolculuğun en güzel örneklerinden biri! Sezonun favorisi olan kimonolarla ve jean şortlarla kombinleyebileceğin triko atlet modelini şimdi dolabında dahil etmen gerek… :)

 

 

 

10.Tek Başına ve Güçlü!

Tek parçanın gücünü görebildiğimiz tulumlar! İşte onlardan biri White Sand koleksiyonunda karşına çıkıyor… Cut-out detaylı wide leg tulum modeli, çarpıcı etkisi ve rahatlığı ile sana eşlik etsin… Bahar ve yaz akşamları için planlanan davetlere katılacağın zaman onu topuklu sandaletlerle ve zincirli çantalarla birleştirebilirsin. Ayrıca iş günlerine de renk katmak istediğinde bu parça kurtarıcın olabilir! :)

 

 

Kombin önerileri eşliğinde sunduğumuz White Sand koleksiyonuna ait mükemmel parçalarla tanıştın! Şimdi gardırobuna renk katmaya hazırsın… Daha fazlası için oxxo.com.tr’ye gelmeye ne dersin? :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr