Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Güzellik Dosyası Hazır! 2020 Makyaj Trendleri >>
0

 

Hızla değişen moda akımları içerisinde makyaj trendleri de yer alıyor. Her sezon farklı detaylarla popüler olan makyaj trendleri 2020’de de hayatımıza eşlik ediyor.

Moda defileleri, makyaj trendleri konusunda gelecek yıl için bizlere fazlasıyla fikir veriyor. Defilelerde sergilenen kıyafetlerin yanı sıra yapılan makyajlar da oldukça ilgi çekiyor…

Peki 2020’de hangi makyaj trendleri bizleri bekliyor? İpucu vermek gerekirse; doğallıktan yana olan makyajlar ve sağlıklı görünüm ön plana çıkıyor. Daha fazla meraklandırmadan seni 2020 makyaj trendleri ile buluşturalım…

 

1.Doğal Görünüm Ön Planda

2020 makyaj trendleri arasında doğal ve sağlıklı görünüm yer alıyor. Bu makyaj trendi “yok gibi görünen” formuyla ön plana çıkıyor. Doğallıktan yana olan bu makyaj trendinde fondöten yerine bol nemlendirici özellikli kremler de yeterli oluyor. Eğer illa ki fondöten kullanacağım diyorsan, su bazlı olanları tercih etmen gerekiyor…

 

 

 

2.Kırmızı Ruj Yine Başrolde

Makyaj trendleri arasında yerini koruyan kırmızı rujlar, 2020’nin de yıldızı olmaya hazır görünüyor. Ateş kırmızısı veya şarap tonları ile çeşitlilik içeren kırmızı rujlar likit formlarıyla tercih ediliyor. Ayrıca dudak ortasına sürülerek dağıtılan kırmızı rujlar da keskin görünümden hoşlanmayanlar için ideal bir seçenek oluyor. Çekici ve feminen bir hava yaratan kırmızı ruj etkisi makyaj trendlerinin başında yer alıyor.

 

 

 

 

3.Gözlere Rengarenk Vurgu

Tek boyutla sınırlı kalmayan renkli far kullanımı, 2020 makyaj trendleri arasında yerini alıyor. Renkli ve parlak farlar ile makyaj işi sanatsallığa ve yaratıcılığa dökülüyor… Lila, sarı ve turuncu renklerden oluşan göz alıcı farların tercih edileceği yeni sezon makyaj trendi, heyecan verici görünüyor. Yumuşak geçişlerle uygulanabilecek canlı renklerin yanı sıra gözleri iri göstermek için kullanılan beyaz farlar da 2020 makyaj trendlerinden biri oluyor.

 

 

 

 

4. Simli Detaylarla Sonsuz Işıltı

Simli makyaj, daha çok eğlenceli ortamlarda ve partilerde kullanılan bir tür olsa da 2020’nin önde gelen trendleri arasında görünüyor. Özellikle büyük boyutlu simler ve pullar ile yapılan göz makyajları, parti ışıkları altında parlamak için yeterli oluyor… Sadece göz ile sınırlı kalmayan simli makyaj trendi parlak rujlarla tamamlanıyor.

 

 

 

 

5.Pembe Allık Masumluğu

Geçtiğimiz dönemde koyu ve şeftali tonlarıyla karşına çıkan allıklar, 2020’ye pembe renklerle dahil oluyor. Makyajın görünümünü yumuşatan pembe allıklar ile sağlıklı ve masum bir duruş elde ediliyor. 2020 makyaj trendleri arasında yerini alan pembe allık, günlük olarak rahatlıkla kullanılıyor.

 

 

 

 

6.Kalın Eyeliner Çekiciliği

2020 makyaj trendleri ile ince uçlu eyeliner’lar bir süreliğine rafa kaldırılıyor. Kalın uçlu eyeliner ile koyu göz makyajı uygulamaları bu sezon popüler oluyor. Kedigözü makyajı ile ön plana çıkan seksi bakışlar trendler arasında yer alıyor. Gözlere vurgu yapılan bu makyaj uygulamasında çekici ve etkileyici bakışlar elde ediliyor… Kalın eyeliner tarzı, 2020 makyaj trendleri arasında keskin ve feminen bir duruş yakalamak için oldukça uygun görünüyor.

 

 

 

2020 makyaj trendleri konusunda verdiğimiz ipuçları ile yeni yılda dikkat çekici ve etkileyici bir tarz oluşturabilirsin. Renkli, parlak ve feminen detaylarla karşına çıkan makyaj uygulamaları ile kendini özel hissedebilirsin. Şimdi sen de makyaj trendleri arasından seçimini yaparak güzelliğine güzellik katabilirsin! smileyheart

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr