Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Her Zaman Trend Olan Jean Pantolon Modelleri >>
0

Bayan giyiminin en çok tercih edilen parçalarından biri şüphesiz jean pantolonlardır. Her stile ve kombine uyum sağlayan jean pantolonların birçok çeşidi bulunuyor. Bizde dolabında her zaman bulundurman gereken beş farklı jean pantolon kesimini senin için bir araya getirdik.

 

 

 

 

 

Dar Paça Pantolon

Her zaman en trend pantolonlardan olan dar paça jean pantolon modelleri OXXO’nun en çok satan pantolon modelleri arasında geliyor. Esnek ve rahat kumaşı sayesinde çok seveceğin dar paça pantolon modelleri hem şık hem de cool kombinlerin vazgeçilmezi. İster spor ayakkabılarınla istersen topuklu ayakkabıların ile kombinleyebileceğin jean pantolonlar her zaman için dolabımızın olmazsa olmaz parçalarından.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boru Paça Pantolon

 Dümdüz bir kesime sahip olan boru paça pantolon modelleri armut tipi vücuda sahip olan kadınların vücut hatlarını daha düzgün gösterirler. Düz kesimi ve rahatlığıyla çok sevilen boru paça pantolon modelleri hem topuklu ayakkabılar hem de spor ayakkabılar ile çok uygundur. Boru paça jean pantolonları yüksek belli tercih ederek daha rahat bir fit tercih etmiş olacaksınız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boyfriend Pantolon

  Boyfriend jean pantolon modelleri sokak modasının vazgeçilmez bir parçası. Rahat kesimi ve cool görünümü ile çok sevilen boyfriend jean pantolonlar spor ayakkabılar ve sweatshirt modelleri ile her zaman trend. Hem özgür hem de rahat görünmeyi sevenler sık sık tercih ettiği boyfriend pantolonlar ofis stiline dahi uygun. Boyfriend pantolonları ofis stilinde loaferlar ve blazer bir ceketle kombinlerken içine basic bir tişört giyinebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

İspanyol Paça Pantolon

 İspanyol paça pantolon modelleri kadın giyiminde gardıropların olmazsa olmaz bir parçasıdır. Özellikle bacak boyunu uzun göstermesi ile kısa boylu bayanlarında topuklu ayakkabılar ile tercih ettiği İspanyol paça pantolon modellerini yüksek belli tercih ederek bacak boyunu olduğundan daha uzun gösterebilirsin. Hem klasik hem de spor olarak kombinleyebileceğin İspanyol paça pantolon modelleri için pantolonlar kategorimize bakabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bol Kesim Pantolon

 Bol kesim pantolonlar ise bahar ve yaz aylarında en çok tercih edilen jean pantolonlar arasında geliyor. Bol kesimi sayesinde tene yapışmıyor ve hareket kabiliyetini kısıtlamıyor. 100% pamuktan üretilen bol kesim jean pantolonları sokak stilinde severek kullanacaksın. Yepyeni bol kesim pantolonları keşfetmek için tıkla.

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr