Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Hot Trend: Üst Üste Takılan Kolyeler >>
0

Üst üste takılmış ince zarif kolyelere bayılıyoruz. Farklı kolye modellerini üst üste takılmasıyla başlayan bu trend kısa sürede tüm Dünya’ya yayıldı.

Farklı kolye uçlarının da kullanıldığı bu trendde en sevilenler, doğal taşlar, şans sembolleri, dini semboller, yıldız ve kalp. Üst üste kolye trendini yakalamak için ihtiyacın olanlar elbette zincirler ve semboller. Zincirlerini aynı boyda tercih edebileceğin gibi uzundan kısaya doğru olanları da tercih edebilirsin. Son zamanların en beğenilen kolye modellerinden olan bir choker ile de görünümü destekleyebilirsin.

Bu görünümü neredeyse her stilde görebiliriz. İster bohem ister günlük stilde olsun tüm stillere uygun modeller var. Özellikle yazın bikiniler ve vücut zincirleriyle tamamladığında oldukça seksi bir görünüme kavuşabilirsin. Altın sarısı, gümüş ve yaz bronz renklerini bulabileceğin kolye modellerinden bizim favorimiz tabii ki altın sarısı heart

                             

Zamansız aksesuarların başında gelen kolye modelleri hem ulaşılabilir olması hem de her stile uygun olması ile çok seviliyor. Birçok aksesuarı bir arada kullanmayı seviyorsan, kolyelerini yüzüklerin ve bilekliklerinle de destekleyebilirsin. Üst üste bileklikler ve yüzükler tam sana göre.

                            

Zincirlerine kolye ucu seçerken illa ki minimal tercihler yapmak zorunda değilsin. Küçük parçalarla büyük ve gösterişli kolye uçlarını da birleştirerek muhteşem bir stile imzanı atabilirsin. Stiline son dokunuşu yaptığın aksesuarlarını kullanırken farklı renkleri ve sembolleri bir araya getirmekten çekinme. Aksesuar modellerimize ulaşmak için tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr