Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / İlham Veren Yılbaşı Manikürleri >>
0

İlham Veren Yılbaşı Manikürleri

Yepyeni bir yılı karşılamak için son bir ayımız. Yeni yıl heyecanının evdeki masadan sokaktaki süslere kadar yansıdığı bu soğuk günlerde kendinize yapabileceğiniz en eğlenceli şeylerden biri de yılbaşı manikürü. Tırnaklarınıza yaptıracağınız eğlenceli ve değişik figürlerle yılbaşı ruhunu her daim yanınızda taşırken klasik manikürleri tercih edenlerin yanında farkınızı da ortaya koyabilirsiniz. Yılbaşını temsil eden kırmızı,beyaz,altın ve yeşil renkleri renk paletinize ekleyebilir, Ren Geyiği, Kardan Adam, Hediye Paketi gibi figürleri tırnaklarınıza yaptırarak yeni bir yıla adım atacak olmanın heyecanını dışarıya vurabilirsiniz.

OXXO Blog olarak size ilham verebileceğini düşündüğümüz birbirinden eğlenceli manikürleri bir araya getirdik. İşte yılbaşı ruhunu tırnaklarınıza yansıtabileceğiniz renkler ve motifler,

1. Klasik severler: Yeni fikirler denemeyi seviyor ancak güvenli alanınızdan çıkmayı çok da tercih etmiyorsanız kırmızı ve bordo tonları imdadınıza yetişecektir. 

                                                                          

2. Eğlenceyi sevenler: Hayatınızda eğlenceye yer varsa ve çocuksu yönünüzü kaybetmediyseniz Yılbaşı figürlerini kullanmanız için en doğru zaman. Renklerin üzerine ekleyeceğiniz Ren Geyiği, kar, Noel Baba ve Şeker gibi figürlerle sıradanlığı bozabilirsiniz.

                                                                           

3. İhtişamı sevenler: Abartıyı seviyorsanız oje dolabınızdan altın rengini çıkartmanızın zamanı gelmiş demektir. Dore rengini farklı renklerle bir arada kullanarak bütün bakışları kolaylıkla ellerinizde toplayabilirsiniz. 

                                                                           

4. Doğa Severler: Yeşili çok seviyorsanız doğayı rahatça tırnaklarınıza taşımanızın zamanı geldi demektir. Kırmızı ve bordonun dışına çıkmak ancak çok iddialı olmak istemeyenler yeşilin bütün tonlarını ve doğa figürlerini yeni yıl için yeniden yorumlayarak manikürlerine taşıyabilirler.

                                                                          

5. Sıradanlıktan Uzak Durmak İsteyenler: Yılbaşında herzamanki çizgilerinin dışına çıkmak isteyenler mavi, krem, mor, pembe gibi eğlenceli renkleri tercih edebilirler. Mavi tonlarının üzerine yaptıracağınız kar motifiyle soğuk ayların en güzel figürüne tırnaklarınızda yer verebilirsiniz.

 

                                                                        


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr