Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Işığını Yansıt: Yılbaşı Kombinin Hazır mı? >>
0

 

 

Yılın en canlı, en renkli zamanı geldi… Her yer ışıl ışıl… Yeni bir yıla başlayacak olmanın heyecanıyla birlikte 2022’nin son zamanlarını beraber paylaşıyoruz. Planımız olsun ya da olmasın yılbaşı akşamında kendimizi umutlu ve huzurlu hissetmeyi istiyoruz. Bunun olabilmesi için kombinlerimiz olabildiğince harika görünmeli! Peki ne yapmalıyız? Böyle günlerde senin de aklın ışıltılı kombinlere takılıyor mu? Eğer öyleyse bu çok normal! Biz de sana katılıyoruz ve OXXO’nun yılbaşı koleksiyonundaki mükemmel parçalarla seni buluşturuyoruz… Hadi, yılbaşı kombinleri ile yıldızımız parlasın!

 

1.Daha Fazla Işıltı!

Yılbaşı kombinleri için en iyi görünümlerden biri ışıltılı detaylar… Sen de transparan tasarımlı olan gömlek ve pantolon modeli ile takım uyumunu yakalayabilirsin. Yılbaşı akşamında bu kombini tercih ederek sallantılı küpelerden ve yüksek topuklu ayakkabılardan destek alabilirsin! Ayrıca bu kombini kırmızı bir çantayla taçlandırmak da isteyebilirsin. Yaşasın yılbaşı ruhu!

 

 

 

2.Takım Uyumu Zirvede!

Takım kombinlerin uyumu hala zirvedeyken yılbaşı akşamında bunu değerlendirmek harika olabilir… Parlak dokulu bluz ve midi etek modeli ile sen de yeni yılı mutlu bir şekilde karşılayabilirsin. Bu kombini zincir detaylı botlarla veya çizmelerle tamamlayıp, eşsiz bir zarafet elde edebilirsin!

 

 

 

3.Şimdi Kırmızı Zamanı!

Yılbaşı deyince aklımıza direkt olarak kırmızı rengin gelmesi... Yeni yıl konseptine en uygun kombinlerden birine sahip olmak istersen cut out detaylı midi elbise modeli yanında olsun… Bu elbiseyi ister topuklu ayakkabılarla ister kovboy çizmelerle tamamla… Ayrıca hem kendine hem de sevdiklerine hediye etmek isteyeceğin kapitone şapka ve cüzdan modelini de görmeni isteriz! Görsellere tıklaman yeterli…

 

 

 

4.Güçlü ve Etkili Görünüm!

Tek parçanın gücüyle sen de yılbaşı akşamını en keyifli şekilde geçirebilir ve yeni yılı mutlulukla karşılayabilirsin… Cut out ve tül detaylı tulum modeli sayesinde tüm dikkatleri üzerine çekerken gecenin sonuna kadar enerjin yüksek olabilir! Bu parçayı ışıltılı bir topuklu ayakkabı ve çanta modeliyle birleştirdikten sonra seni kimse durduramaz… :)

 

 

 

5.Mini Elbisenin Gücü!

Mini elbiseler özel günlerin vazgeçilmezi… Buna yönelik olarak yılbaşı kombinleri için ideal seçeneklerden biri olan parıltılı mini elbise modelini mutlaka görmelisin. Cut out detayları ve ön kısmındaki bağlama ayrıntısı eşliğinde yılbaşı akşamına çekicilik katabilirsin! Mini elbise modeliyle uyum sağlayabilecek bağcıklı bir topuklu ayakkabı ve zincir detaylı çanta da kurtarıcın olabilir…

 

 

 

6.Klasik ve Feminen!

Ceket ve etek kombinlerinin klasikliği her zaman bizimle… Çok sevdiğimiz bu görünümü yılbaşı akşamında rahatlıkla kullanabilirsin. Bunun için ihtiyacın olan tüvit ceket ve mini etek modelleri… Işıltılı düğme detayıyla kalbimizi çalan bu kombin sana çok yakışır! Kombine dahil edebileceğin kırmızı bir baget çanta ile yılbaşı kombinleri için aranan detayları bir araya getirmiş olacaksın… :)

 

 

 

7.Siyahın Asaleti Seninle!

Özel günler ve davetler için hepimizin kurtarıcısı olan siyah parçalar yılbaşı kombinleri içerisinde de karşımıza çıkıyor. Kolaylıkla kombinlenebilen siyah parçaların yanına tek bir rengi dahil ederek parlatmak da mümkün… Bunun için önerimiz; uzun kollu crop top ve yırtmaçlı midi etek kombininde kullanabileceğin crop ceket! Yılbaşı akşamında siyahın asaletini değerlendirip crop ceketin harika görünümünü dilediğin gibi kullan… Aynı zamanda bu kombini yine rengi siyah olan bir topuklu bot veya çizmeyle tamamlamak isteyebilirsin! :)

 

 

 

Yılbaşı kombinleri ile sen de yeni yıl ruhunu yakalamaya hazırsın! Şimdi daha fazlası ve yılbaşı hediye seçimlerin için oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin.

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr