Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / İstanbul Moda Haftası Sokak Modası >>
0

Mercedes Benz Fashion Week İstanbul  15 Ekim’de sona eriyor. Tüm hafta heyecanla izlediğimiz birbirinden güzel ve başarılı defilelere ilgi büyüktü. Birçok ünlü isim ve moda bloggerlarının katıldığı moda haftası Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. Moda Haftası’nda defileler kadar sokak stilleri de dikkat çekti. Sen de ünlü isimlerin ve bloggerların Sonbahar-Kış stillerinden ilham alarak yaratıcı kombinler oluşturabilirsin.

                           

Ünlü moda bloggerlarından Meriç Küçük, fırfır detaylı elbisesi ve Gucci ayakkabıları ile çok hoş görünüyor. Yine beğenerek takip ettiğimiz bloggerlardan Hance Can ve Rüya Büyüktetik'te moda haftasını yakından takip eden misafirler arasındaydı. Hande Can metalik pileli eteğini, sezon modası bomber ceket ve beyaz spor ayakkabısı ile tamamladı. Rüya Büyüktetik ise Sonbahar-Kış sezonunun olmazsa olmazı kadife çizmelerini beyaz paltosu ile kombinleyerek zarif bir stile imza attı.

                         

Moda Blogger'ı Billur Saatçi,payetli pantolonunu spor ayakkabıları ve fırfır detaylı şifon gömleği ile kombinleyerek stilini tamamladı. Moda haftasında genel olarak sokak stillerinde gördüğümüz ayrıntılar, rugan ayakkabı ve etekler, oversized ceketler, yaz sezonunda sıkça karşımıza çıkacak olan mikro çantalar, fularlar ve kayık yaka gömlekler. Şimdiden İlkbahar -Yaz sezonunun sinyallerini aldığımız İstanbul moda haftası Kış sezonu için Mart ayında tekrarlanacak.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr