Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / İstanbul Moda Haftası Sokak Stilleri >>
0

20 Mart Pazartesi Günü Beyoğlu Grand Pera’da moda severlerle buluşan İstanbul Fashion  Week Sonbahar-Kış 2017 sezonu koleksiyonları ile modaseverlerle buluşuyor. Mercedes- Benz Fashion Week İstanbul’un podyumlardan sokağa yansıyan sokak stillerini senin için inceledik. Birbirinden özel, ilham alabileceğin sokak stilleri aşağıda seni bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 Desenler

İstanbul sokakları bu hafta çok hareketliydi. Farklı kombinlerle buluşan desenler sokaklarda bahar havası estirdi. Aynı renkten oluşturulan kombinler göz alırken, etek ceket modern takımlar göz kamaştırdı. Desenli parçaları istersen birbirleriyle, istersen jeanler ile kombinleyerek sokak modasına uygun bir stil oluşturabilirsin. İstanbul Moda Haftası'ndan ilham alarak oluşturacağın kombinlerini bizimle paylaşabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Metalik Detaylar

Her sezonun gözdesi olan zımba ve metal aksesuar detayları, bu sezon da sokakları ele geçirdi. Hem aksesuarlarda hem de giysilerde sık sık gördüğümüz metal aksesuar detaylarını sokak stiline çok yakıştırıyoruz. Hem asi hem de cool bir havası olan metal aksesuarları her renkle ve her stilde rahatlıkla kullanabilirsin. İstersen jean pantolonuna takacağın metal tokalı bir kemerle, istersen kolyelerinle bu etkiyi sen de kolayca yaratabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pembe

Sezonun en trend renklerinden biri olan pembe her tonu ile İstanbul sokaklarında karşımıza çıktı. Farklı kombinlerle buluşan pembe, sezonun trendi olan korseler ile buluştu. Kırmızı deri eteklerle de çok şık görünen pembe parçaları bu sezon istediğimiz gibi kombinleme özgürlüğüne sahibiz. İstersen bir jean ile istersen eteklerle kombinleyerek genç ve cool bir stil oluşturabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yepyeni koleksiyonumuz için tıkla!


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr