Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kış Aylarının Vazgeçilmez Parçası: Boğazlı Kazak Modelleri >>
0

Moda dünyasının en sevilen parçalarından biri olan boğazlı kazak modelleri, Kış aylarında yükselişe geçen parçalar arasında geliyor. Hem sıcacık tutan hem de üst bedeni olduğundan daha uzun göstermeyi sağlayan boğazlı kazak modelleri 2016 sezonunda oldukça ön plana çıkıyor.

Salaş ve dökümlü modellerin oldukça tercih edildiği moda dünyasında boğazlı kazak modellerinin önemli bir yeri var. Birçok farklı tarzda kombinlenebilen boğazlı kazak modellerini, kalem etek modelleri, pileli etek modelleri ve pantolon modelleri ile severek kombinleyeceksin.

Peki Kış aylarının büyük bir kısmını geçireceğimiz boğazlı kazak modellerini nasıl kombinleyebiliriz?  Boğazlı kazak modelleri genel olarak salaş ve bol kesimli olarak üretilir. Üzerinde bulunan örgü desenleri nedeni ile de dikkati göğüs bölgesine çeker. Bu sebeple boğazlı kazak modellerini çok büyük göğüs ölçüsüne sahip olan bayanların çok dikkatli tercih etmesi gerekir.

Boğazlı kazak modellerini kendi zevkine göre şık veya spor kombinler elde etmen mümkün. Dar kalem etekler ve topuklu bot modelleri ile kombinleyebileceğin boğazlı kazak modellerini deri ceket modelleri ile tamamlayarak hem sokak modasına uyum sağlayabilir hem de spor şık bir stile imza atabilirsin.

                    

Dar paça pantolon modelleri ile kombinleyebileceğin boğazlı kazak modellerini sezonun trendi dizüstü çizmelerle kombinleyerek şık bir kombin yaratabilirsin. OXXO tasarımcıları tarafından farklı stillere uygun olarak tasarlanan kazak modelleri ile kışa uygun sıcacık bir kombin oluşturabilirsin. Kombinlerken iham alabilmen için en beğendiğimiz boğazlı kazak kombinlerini senin için derledik.

                    

Salaş boğazlı kazaklarını boyfriend pantolon ve uzun kaban modelleri ile kombinleyerek sokak stilinin nabzını tutabilirsin. Topuklu botlar, spor ayakkabılar ve kaşe kabanlar boğazlı kazak kombinlerinin vazgeçilmezi olacak. Triko etek modelleri de boğazlı kazak kombinlerinin olmazsa olmaz parçalarından biri. Sen de bu stillerden ilham alarak kombininizi oluşturabilir ve OXXO boğazlı kazak modelleri ile sıcacık bir kış geçirebilirsin heart


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr