Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kış Sezonunun Kazananı Bereler >>
0

Soğuk kış günlerinin en büyük kurtarıcılarından biri olan bereler bugünlerde çok trend. Kış aylarının gelmesiyle birlikte aksesuar trendleri kendini bir bir belli etmeye başlarken. Zamansız bereler de mağazalarda yerini almaya başladı.

2017 Kış sezonunun en trend aksesuarı olan ponponlu veya arma detaylı bereler sokak modasının olmazsa olmaz bir parçası. Dünyaca ünlü bloggerların ve ünlülerin de sokak stillerinde vazgeçmeden kullandıkları berelerden bu sezon dolabına bir tane de olsa eklemelisin. Bere modelleri soğuktan koruduğu gibi şık görünümü ile de stilimizi tamamlamaya yardımcı oluyor.

Bereler hem fonksiyonel hem de günlük stile uygun olması sayesinde en çok kullanılan şapka modelleri arasında geliyor. Hemen hemen hepimizin dolabında bir tane de olsa bulunan bere modellerini evde kendin de yapabilir veya OXXO berelere göz atabilirsin.

              

Ponponlu bere modelleri tüm zamanların en çok kullanılan ve tercih edilen bere modelleri arasında geliyor. Kalınlığı ile sıcacık tutan bere modelleri ponpon detayı ile sempatik bir görünüm kazanmana yardımcı olacak. Kürk ponponlu bere modelleri ise bu sene çok trend. Sezonun en sevilen detayı olan kürk berelerde daha şık bir görünüm sağlamaya yardımcı oluyor. Çift ponponlu bere modelleri de bu sezon sokak modasında gördüğümüz şapka modelleri arasında geliyor.

             

OXXO bere modelleri sezon trendlerine ve sokak modasına uygun bir şekilde tasarlandı. Kürk bere modelleri, ponponlu bere modelleri ve sokak modasının gözdesi arma detaylı bere modelleri OXXO'da seni bekliyor. Arma detaylı bere modellerini sweatshirt modelleri ve bomber ceket modelleri ile kombinleyebilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr