Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kombinlerde Yaz Esintisi! >>
0

 

 

Yaza heyecan katacak yepyeni bir koleksiyonla tanışmaya hazır mısın? Heyecan verici desenler, göz alıcı renkler ve sıra dışı görünümler Summer Storm koleksiyonunda seni bekliyor… Şehirde, tatilde veya davetlerde kullanabileceğin havalı parçaları birlikte keşfedelim. Eminiz bu koleksiyonda kalbini çalacak birçok parça var! Yeni koleksiyon ile sunacağımız kombin önerileri eşliğinde yaz esintisini hissedelim…

1.Renkli Dokunuşlar!

Summer Storm koleksiyonunda karşına çıkan rengarenk elbise modeli bu yaz favorin olabilir… Yırtmaç ve bağlama detayı ile daha da hareketlenen bu parçayı topuklu ayakkabılarla veya terliklerle kombinleyerek yaz akşamlarındaki renkli buluşmalara heyecan katabilirsin! :)

 

 

 

2.Mükemmel Birliktelik!

Crop topların ve wide leg pantolonların mükemmel birlikteliği Summer Storm koleksiyonunda da karşımıza çıkıyor… Bu beraberliğin popülerliği artarken koleksiyonda dikkat çeken cut out detaylı crop top ve pamuklu wide leg pantolon modelleri ile tanışabilirsin. Hafta sonu için planlanan randevulara hazırlanırken ne giyeceğim diye düşünmeden crop top ve pamuklu pantolondan yardım alabilirsin! :)

 

 

 

3.Yaza Uyumlu Dokular!

Mini şortlar ve poplin bluzlar yazın vazgeçilmezi… Kombin önerileri içerisinde mevsime uyumlu olarak önerebildiğimiz bu parçalar Summer Storm koleksiyonunda da mevcut! Göz alıcı detaylarıyla ön plana çıkan crop bluz ve pamuklu denim dokuya sahip olan mini şort modeli… İkisi bir araya geldiğinde yaza havalı bir giriş yapman mümkün! :)

 

 

 

4.Doğallığın İzinde!

Pamuklu dokularla doğallığı yakalamak harika değil mi? Özellikle yaz aylarının sıcaklığında nefes alabilen bu dokular bizi çok mutlu ediyor… Şimdi kombin önerileri için mükemmel seçeneklerden biri olan cut out detaylı uzun elbise ile yaza ne kadar hareket katacağını bir düşün! Onu tatil akşamlarında sandaletlerle veya topuklu terliklerle kombinlemek harika olmaz mı? :)

 

 

 

5.Yaza Yakışan Keten!

Keten içerikli dokular yaz aylarında sıcak günlerin kurtarıcısı oluyor! Özellikle keten pantolon modellerinin hafifliği ile bütün gün konforu yakalayabiliyoruz. Şimdi Summer Storm koleksiyonunda göreceğin wide leg keten pantolon modeli de bu konforu yakalaman için tasarlandı ve şimdi karşında! Onu desenli bluzlarla kombinledikten sonra ister sneakerlardan ister hasır sandaletlerden yardım al, seçim senin! :)

 

 

 

6.Hareketli Detaylar!

Fırfırlı bluzlar ve etekler mevsim fark etmeksizin kombinlerimize hareket katıyor! Summer Storm koleksiyonunda yer alan fırfırlı midi etek ve tek omuzlu bluz modeli bu harekete dahil oluyor… Gününe sonsuz enerji katacak olan bu ikiliyi topuklu terliklerle kombinleyip yazın keyfini çıkarabilirsin. Tatilde günbatımına eşlik edecek olan bu kombin hemen senin olmalı! :)

 

 

 

7.Doğadan İlham Al!

Doğadan ilham alan detaylarla kombin önerileri eşliğinde Summer Storm koleksiyonunu keşfedebilirsin. Çiçek desenli bluz modelinin sıra dışı tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çekerken pamuklu mini şort modelinin rahatlığı seni büyüleyecek! Yaza çok yakışan bluz ve şort kombinin ile doğanın ritmini yakalaman mümkün olacak… :)

 

 

 

8.Mevsimin Ritmi!

Şimdi kargo pantolon ve straplez bluz zamanı! Pamuklu dokularıyla ve mükemmel tasarımlarıyla heyecan uyandıran bu parçalarla Summer Storm koleksiyonu sayesinde tanıştık… Çiçekli straplez bluz modeli feminenliği desteklerken, kargo pantolon modelinin dikkat çeken formu kalbini çalabilir! Şehirde yaz günlerini değerlendirirken bu kombin favorin olabilir… :)

 

 

 

9.Yaz Rüzgarına Eşlik Et!

Kimonolar ve mini şortlar yaz mevsiminin en iyi temsilcileri arasında! OXXO’da viskon ve pamuk gibi doğal içerikli dokularla karşına çıkan bu parçalar her zaman favorimiz… Summer Storm koleksiyonunda da bu konudaki favorilerimizi belirledik! Yüksek bel mini şort ve dantel kimono… Sahil kenarındaki harika esintinin ve içini ısıtan güneşin keyfini çıkarmak için bu kombin en güzel seçenek! :)

 

 

10.Vazgeçilmez Aksesuarlar!

Summer Storm koleksiyonundaki aksesuarlar ile yaza hareket katmaya hazır ol! Mevsimin enerjisini kombinlerine yansıtırken ince bantlı topuklu ayakkabı ve zincir detaylı çanta yanında olsun… Rengarenk kombinlerin temsilcisi olacak bu parçalar seni bekliyor, hemen görsellere tıkla! :)

 

 

Kombin önerileri eşliğinde tanıştığın Summer Storm koleksiyonu oldukça renkli ve enerjik! Tam senlik değil mi? :) Hadi şimdi daha fazlasını keşfetmek için oxxo.com.tr’yi ziyaret et… heart

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr