Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Kullanmaktan Vazgeçemeyeceğin Kaş Ürünleri >>
0

Son zamanların en trend görünümlerinden biri doldurulmuş kaşlar. Kaşına ekstra bir işlem yaptırmayı istemeyenler tarafından oldukça sevilen bu yöntem kısa zamanda çok popüler oldu.

Doğal taranmış ve doldurulmuş kaşlar yüzü güzel bir şekilde çevreliyor ve ifade kazandırıyor. Yoğun bir şekilde doldurulmuş ve keskin kaşlar pek tercih edilmiyor. Bunun sebebi hem yapay bir görünüm oluşması hem de keskin ve aşırı koyu bir kaş hattının yüzün ifadesini bozması.  Bu işlem için birkaç ürüne ihtiyacın olacak.

                                

Birincisi kaşlarımız için olmazsa olmaz kaş tarağı. Kaşlarımızı ister dolduralım ister doldurmayalım kaş tarağı her bayanın makyaj çantasında bulunmalı. Gün içinde düşme yapabilecek kaşlarını tarayarak düzgün bir şekil verebilirsin. Son zamanlarda birçok farklı kaş ürünü piyasaya sürüldü kaş farı, kaş jeli ve kaş kalemleri oldukça tercih edilirken kaş maskaraları da oldukça popüler oldu. Kişiye göre kullanım farkı gösteren bu ürünler çok kullanışlı. Kaşlarını bu ürünlerle doldurduktan sonra sabitleyici maskara yardımıyla sabitleyip gün boyu mükemmel kaşların tadını çıkarabilirsin.

                                                 

Dağınık ve doğal kaşların daha trend olduğu bu günlerde kaş ürünü seçmenin önemi de bir hayli artıyor. Özellikle benefitin bu besleyici özellikli ürünlerini çok sevdik yakında satışa sunulacak bu ürünlere göz atmanı öneriyoruz. Koleksiyon kaş maskarası, kaş jeli, kaş farı, kaş kalemi, kaş tarağı,açılı kaş fırçası, primer ve kalem açacağından oluşuyor. Son olarak bir ipucu verelim kaşlarını doldurup şekillendirdikten sonra kaş kemiğini aydınlatıcı bir far ile aydınlatarak kaşlarını daha fazla ortaya çıkarabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr