Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mevsim Geçişinde Kurtarıcı Parçalar >>
2

 

 

Kıştan yaza, yazdan kışa geçişler giyim konusunda bizi kararsız bırakabiliyor… Hava durumunun değişkenliği sebebiyle sabah evden ceketle çıkıp öğle vakti güneşin sıcaklığını hissedebiliyoruz. Belki de aniden bastıran yağmur altında koşturuyor da olabiliriz. :) Biz de tam bu dönemde mevsim geçişine şahit oluyorken kurtarıcın olacak kombin önerileri sunmak istedik… Bakalım hangi parçalar favorin olacak?

1.Mevsim Geçişine Uyum!

Hava durumunda yaşanan değişiklikle modunu düşürmesin… Çünkü kombinlerini en iyi şekilde tamamlayacak bir şişme yelekle tanışmak üzeresin! Uzun şişme yelek modelinin puf dolgulu dokusu wide leg pantolonlarla ve ince trikolarla oluşturacağın kombinleri en iyi şekilde tamamlayacak…

 

 

 

2.Kurtarıcı Trikolar!

Herkesin dolabında mutlaka bulunması gereken parçalardan biriyle karşındayız… V yaka triko kazak! Hem iş günlerinde hem de hafta sonunda kurtarıcın olacak bu triko kazak modeli mevsim geçişlerinin kahramanı… Kombin önerileri ile sen de kıştan bahara geçişin keyfini çıkarabilirsin! :)

 

 

 

3.Zamansız Yağmurlara Hazırız!

Mevsim geçişi konusunda aniden bastıran bahar yağmurlarından bahsetmemek olmaz… Gün içerisinde karşılaşacağın olumsuz hava koşullarına karşı koyarken stilinden ödün vermemen mümkün! Renkli ve enerjik görünümüyle çok hoşuna gidecek bir kapüşonlu yağmurluk önerimiz var… Midi boy yağmurluk modelini jeanlerle ve postallarla bir araya getirip mevsim geçişine uyum sağlayabilirsin! :)

 

 

 

4.Aradığın Jean Konforu!

Flare pantolonların hayatımızdaki yeri hiçbir zaman bozulmayacak gibi görünüyor ve bundan çok memnunuz… Özellikle bu formun jean hali bir başka oluyor diyebiliriz. Günlük hayatında rahatlıkla kullanabileceğin flare jean pantolon modeli pamuklu dokusuyla mevsim geçişlerinde sana eşlik etsin! :)

 

 

 

5.Kapitone Farkı!

Kapitone dokular bu sezonun en sevilen detaylarından biri… Kapitone dikişli montların mevsim geçişine olan uyumu ise göz ardı edilemez. Hem şık kombinlerin hem de sportif görünümlerin öncüsü olabilen bu formu mutlaka değerlendirmelisin… Şimdi uzun kapitone mont ile tanışarak kombinlerini en havalı şekilde oluşturabilirsin! :)

 

 

 

6.Favori Süveterler!

Triko süveterler yıllar sonra kombin önerileri içerisinde tekrar favorimiz olmayı başardı… Bunun sevinciyle birlikte örgü detaylı triko süveter ile seni tanıştıralım… En sevdiğin jeanlerle ve klasik gömleklerle kombinleyebileceğin triko süveter mevsim geçişinde favori kurtarıcın olacak! :)

 

 

 

7.Sürdürülebilir Detaylar!

OXXO’nun efsaneleşen parçalarından biri Tencel(Lyocell) ve pamuk içerikli, geri dönüştürülebilir modayı destekleyen jogger pantolonu! Üretilirken %40 daha az su tüketilen bu pantolon modelinin anti bakteriyel kumaşı ve geri dönüştürülebilir olması bizi fazlasıyla mutlu ediyor… Üstelik rahat kalıbıyla da kendine aşık ediyor diyebiliriz! Mevsim geçişinde kurtarıcın olabilecek jogger pantolon ile tanışmalısın, evet hemen şimdi! :)

 

 

 

8.Daima Harekete Hazır!

Özellikle hafta sonu için planlanan açık hava yürüyüşleri hem fiziksel hem de mental sağlığımız için fazlasıyla rahatlatıcı… Peki bu rahatlatıcı etkinliği konforlu hale getirmek mümkün mü? Evet! Mevsim geçişi için sunduğumuz kombin önerileri içerisinde şişme yelek ve sweat jogger pantolon ile bunu gerçekleştirmek çok kolay… Rahatlığından ödün vermeyeceğin bu görünümü mutlaka dene! :)

 

 

 

9.Pamuklu Dokuların Ritmi!

%100 pamuklu bir wide leg pantolona ne dersin? Cevabın evet ise bu parça favorin olabilir… Doğal içerikli dokusu ve harika kalıbı ile hem ofis günlerinde hem de günlük hayatında sana eşlik edebilir. Mevsim geçişine uygun olarak onu trençkotlarla veya blazer ceketlerle bir araya getirebilirsin! :)

 

 

 

10.Vazgeçilmez Hırkalar!

Triko hırkalar kış ayları boyunca bize eşlik etti… Ancak mevsimin değişiyor olması triko hırkalara veda edeceğimiz anlamına gelmez değil mi? :) Baharda veya serin yaz akşamlarında hırkaların sıcaklığından yararlanabilirsin. Ayrıca sevdiğin birçok parça ile onu kombinleyebilirsin… İster joggerlarla ister jeanlerle birleştir, seçim senin! :)

 

 

Mevsim geçişine özel kombin önerileri ile sevdiğin parçaları bir araya getirebilirsin… Şimdi daha fazlası için seni oxxo.com.tr’ye bekliyoruz! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr