Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mevsime Uygun Joker Parçalar >>
0

 

 

Her mevsimin kurtarıcısı olan veya o mevsimi bize sevdiren değerli parçalar vardır… Kış günlerinde belki bir triko kazak veya bir puf mont… Yaz günlerinde ise desenli bir elbise veya pamuklu bir oversize tişört! Mevsime göre değişen bu seçimlerimiz için aradığımız birçok parçayı OXXO’da bulmak mümkün… Senin de bu konuda özel seçimleri sevdiğini biliyoruz. :) Şimdi yaz kombinleri yaparken rahatlıkla kullanabileceğin joker parçaları görmeye hazır mısın? Başlayalım… :)

1.Yazı Canlandıran Desenli Elbiseler!

Yaz mevsimi deyince akla ilk gelen parçalardan biri desenli elbiseler! Hem günlük hem de davetlere özel kombinler için tercih edebileceğin birçok elbise var… Onlardan biri şimdi karşında! Özel anlarının joker parçası olmaya aday gösterdiğimiz tül detaylı desenli elbise modeli! Mükemmel detayların bir araya geldiği bu elbiseyi kaçırmamalısın… :)

 

 

 

2.Farklılığın İzinden Gidelim!

Farklı tasarımların dikkat çeken detayları büyüleyici bir etki yaratıyor… Sen de bu etkiyi güneşli günlerin güzel enerjisiyle birleştirmek istersen önereceğimiz iki parça favorin olabilir! Desenli triko top ve yırtmaç detaylı bol pantolon modeli… Yaz kombinleri için çok sevilen formların farklı görünümlerini kullanmak çok hoşuna gidecek! :)

 

 

 

3.Eteklerle Canlanan Yaz Kombinleri!

Yaz kombinleri için vazgeçilmez dediğimiz parçalardan arasında yer alan etekler… Mini veya midi formlu etek modellerinin kombinlerdeki etkisi mükemmel! Yeni sezonda popülerliğini koruyan tül detayı ise eteklerle buluştu ve ortaya harika bir görünüm çıktı… Ayrıca bu detaya desenler de eklenince seninle mutlaka paylaşmamız gerektiğini düşündük! Tül detaylı desenli midi etek modelini ister hasır terliklerle ister topuklu sandaletlerle kombinle, seçim senin… :)

 

 

 

4.Takım Gücü Zirvede!

Bir süredir takım olarak kullanılan parçaların popülerliğine şahit oluyor. Eğer sen de şimdiye kadar takım gücünü keşfetmediysen şu an mutlaka değerlendirmelisin… Desenli crop top ve pantolon modelinin mükemmel uyumuyla birlikte harikalar yaratabilirsin. Tül detaylı bu iki parçayı sezonun favorisi olan topuklu sandaletlerle veya terliklerle kombinleyebilirsin! :)

 

 

 

5.Yaza Özel Mükemmel İkili!

Yaz mevsiminin vazgeçilmezlerinden bahsederken kimono ve mini şort ikilisine değinmeden olmaz! :) Şehirde veya tatilde kullanacağın yaz kombinleri için uzun kimonodan ve mini şort modelinden yardım alabilirsin. O günkü moduna göre bu parçaları ister sneakerla ister hasır sandaletlerle kombinle… Bu ikiliyi seamless crop toplarla desteklemek de harika olur! :)

 

 

 

6.Güçlü ve İddialı Dokunuşlar!

Her zaman fark yaratmayı sevenler için yaz kombinleri içerisinde kullanılacak birçok parça var… Onlardan biri triko detaylı askılı atlet modeli! Düşük omuz tasarımı ve hoş dokusuyla yaz günlerini feminen detaylarla hareketlendireceksin… Hafta sonu için planlanan buluşmalar veya tatildeki akşam yemekleri için kombininde bu parçaya yer verebilirsin. Onu wide leg pantolonlarla kombinleyip her anın keyfini çıkar! :)

 

 

 

7.Vazgeçilmez Kargo Pantolonlar!

Mom jeanler ile olan yakın dostluğumuza ek olarak kargo formun da yeri çok başka diyebiliriz… Havalı ve rahat kombinlerin aranan ismi olan kargo pantolonların pamuklu dokularını OXXO’da deneyimlemen mümkün! Yaz kombinleri yaparken gün içerisinde tamamen konfor elde etmek istediğin anda pamuklu kargo pantolon yanında olsun… Onu renkli crop toplarla veya pamuklu oversize tişörtlerle kombinlemek güzel olmaz mı? :)

 

 

 

8.Trikolarla Yakın Dostluk!

Trikoların etkisi kış mevsimiyle sınırlı kalmadan yaz kombinleri içerisinde de bizi yalnız bırakmıyor… Yaz aylarında kullanabileceğin triko toplarla harikalar yaratabilirsin. Şimdi sana önereceğimiz triko top modeli ile yaz kombinlerin göz kamaştıracak… Örgü ve püskül detaylı triko top modelinin hareketli görünümü gününe neşe katabilir! Onu denim şortlarla veya wide leg pantolonlarla kombinleyerek yeni güne hazır olabilirsin… :)

 

 

 

9.Feminen Etkiyi Yakala!

Yaz kombinleri içerisinde elbiseler sayesinde feminen etkiyi yakalamak mümkün oluyor! O elbiselerden biri cut out detaylı ve yırtmaçlı midi elbise modeli… Hem özel davetler hem de tatil zamanı için ideal seçenek olan bu parçayı bir baget çanta ve topuklu sandalet modeli ile kombinleyebilirsin… Ayrıca küpe ve kolyelerle de destekleyebilirsin! :)

 

 

 

10.Tek Başına Güçlü Kombinler!

Tek parçayla güçlü ve iddialı kombinler yapabilmek mi? Evet, bu tulumlarla mümkün… Özellikle yaz kombinleri için büyük rahatlık sunan tulum modellerinden birini mutlaka denemelisin. Günlük hayatında konforlu sandaletlerle ve hasır çantalarla kombinleyebilirsin. Bağcık detaylı tulum modelinin rahatlığını bir kere keşfettikten sonra ondan vazgeçemeyeceğine eminiz! :)

 

 

Mevsime uygun joker parçalarla yaz kombinleri hazır! Pratik ve iddialı detayların bir araya geldiği önerilerimizden daha fazlasını görebilmek için oxxo.com.tr’yi ziyaret etmen yeterli! :)

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr