Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mevsimi Hareketlendiren Desenler! >>
0

 

 

Güneşin sıcaklığını yakalamışken enerjisi yüksek kombinlerle yolumuza devam ediyoruz… Bu sefer desenlerin hareket kattığı mükemmel parçalarla biraz daha modumuzu yükseltmek istedik! Doğadan ilham alan çiçekli desenler, her kombine farklı bir hava katan bohem görünümler ve marina esintisi yaratan çizgiler! Hepsini çok seviyoruz… Sen de bizimle aynı fikirdeysen desenli kombin önerileri çok hoşuna gidecek! :)

Desenlerle Dans 1: Yazın Temsilcisi Uzun Elbiseler!

Desenli elbiseler olmadan geçecek bir yaz düşünebiliyor musun? Biz düşünemiyoruz… O yüzden şimdi önereceğimiz desenli uzun elbise modeli ile seni tanıştırmak istedik. Yaz günlerine renk katacak olan bu elbise modeli ile özel buluşmalar ve davetler artık çok keyifli geçecek… Onu topuklu terliklerle ve baget çantalarla kombinleyip kendini ödüllendirebilirsin! :)

 

 

 

Desenlerle Dans 2: Pantolonlarda Vazgeçilmez Çizgiler!

Desenli kombin önerileri arasında tabii ki pantolonlar da var! Özellikle vazgeçemediğimiz çizgi deseniyle canlanan ve hafiflik veren dokular favorimiz! Pamuk ve viskon karışımlı pantolon modelinin konforu ve mükemmel deseni ile sandaletlerle veya terliklerle oluşturmak istediğin yaz kombinleri seni çok mutlu edecek… :)

 

 

 

Desenlerle Dans 3: Bluzlarda Çiçekler Açtı!

Çiçekli desenler doğadan alınan ilhamın en güzel örnekleri! Özellikle yaz günlerinde artan davetler ve kutlamalar için tercih edebileceğin çiçek desenli bluzlar da bu konuya dahil… Farklı bir şeyler aradığında kurtarıcın olacak asimetrik detaylı çiçekli bluz modeli ile tanış! Hatta bu parçayı keten pantolonlarla birleştirip mevsimin keyfini çıkarabilirsin…

 

 

 

Desenlerle Dans 4: Şimdi Şort Zamanı!

Mükemmel desenlerle kombin önerilerine devam ederken yılların eskitemediği pötikare ile buluşma zamanı! Şimdi bu deseni mini şort modelleriyle deneyimlemen için harika bir fırsat var… Yüksek bel formu ve viskon karışımlı dokusu gününe rahatlık katmanın yanında kombinlerini de canlandıracak! :)

 

 

 

Desenlerle Dans 5: Trikoların Eşsiz Uyumu!

Trikolar artık mevsim fark etmeksizin kombinlerimize dahil olduğuna göre bunu mutlaka değerlendirmelisin. Pamuk karışımlı ve desenli triko top modeli güneşin sıcaklığını hissedeceğin güzel günlerde wide leg pantolonların rahatlığıyla birleşsin! Desenli görünümü gününe renk katarken fazlasıyla havalı görüneceksin… :)

 

 

 

Desenlerle Dans 6: Tek Başına Güçlü Tulumlar!

Tek parçanın gücünü net bir şekilde hissettiren tulumlar! Özellikle yaz aylarına uygun olan mini formlu mükemmel tulumlar desenli yaz kombinler için çok ideal… Yaz akşamlarını hareketlendiren buluşmalarda veya tatil günlerinde onu hasır detaylı çantalarla ve sandaletlerle kombinlemek harika olabilir!

 

 

 

Desenlerle Dans 7: Çizgili Cool Tişörtler!

Çizgili tişörtler her dönemin popüleri! Sen de şimdi onlardan birini dolabına dahil etmek için bizi takip et… Pamuklu dokusuyla sıcak yaz günlerinde sana konfor sunacak olan çizgili tişört ile beyaz mini şortları kombinleyip marina esintisini üzerinde taşıyabilirsin! :)

 

 

 

Desenlerle Dans 8: Hareketli Mini Etekler!

%100 viskon içerikli eteklerin desenli görünümleri büyüleyici! Özellikle bu mevsimde kurtarıcı olmalarının yanı sıra hareketli detaylarla kombinlerimizi canlandırmaları da mükemmel… Şimdi sen de bu asimetrik kesimli desenli mini etek ile tanışıp şehirde yazın ritmini yakalamaya ne dersin? Bizce buna hazırsın! :)

 

 

 

Desenlerle Dans 9: Kat Kat Mutluluk Elbiselerle Geldi!

Çiçekli desenlerin heyecan veren görünümüne ek olarak katlı ve volanlı tasarımlar da kalbimizi çalıyor! Güneşin sıcaklığını hissettiğin tatil günlerinde uzun elbise modelini hasır sandaletlerle birleştirebilirsin. Şehre döndüğünde ise onu topuklu terliklerle, yaz akşamlarının serinliğine eşlik etmek için jean ceketlerle kombinle! :)

 

 

 

Desenlerle Dans 10: Yaza Özel Gömlekler!

Gömlekler, yaz mevsiminde de favorimiz olmayı başarıyor! %100 pamuk içerikli hafif dokularla karşımıza çıkan bu gömlekler crop toplarla veya büstiyerlerle birleşince harika bir enerji ortaya çıkıyor… Yazın freshliğini üzerinde taşımak için sen de çizgili gömlek modelinden yardım alabilirsin. Hepimizin çok sevdiği çizgi desenli gömlek modeli mini şortlarla da eşsiz bir uyum yaratacak! :)

 

 

Sen de şimdi desenli yaz kombinleri ile renklenmeye ve canlanmaya hazırsın! Daha fazlası için oxxo.com.tr’yi ziyaret edip gününe enerji katmaya devam edebilirsin… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr