Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / New York Moda Haftası Sokak Modası >>
0

New York moda haftasında sokaklar podyumlar kadar göz alıcı. Ünlü bloggerlar ve moda tutkunları sokaklarda ilham verici birçok kombinle karşımıza çıktılar. Canlı renkler ve kürkler ile oluşturulan stillere yakından inceleyelim. Sana ilham olabilecek stillerle, gardırobundaki parçaları birleştirip muhteşem kombinler yaratabilirsin.

 

 

 

 

 

Canlı Renkler

Bu sezon bize canlı renklerin hakimiyetinin sinyallerini veriyor. Baskın renkler minimal desenli veya koyu renk parçalarla birleşerek dikkat çekici stiller oluşturmamızı sağlayacak. Özellikle turuncu ve kırmızı gibi baskın renkleri kürkler veya deri parçalar ile kombinleyerek, cool bir kombin elde edebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan Kırmızı

Kırmızı kadınlar için en zamansız renklerden biridir. Hem sarışınlara hem de esmerlere çok yakışan bu renk hemen hemen tüm kombinlere uyum sağlıyor. İster sezonun trendi puf mont modelleri ile kombinleyebilir istersen de sokak modasının gözdesi kürk modelleri ile kombinleyerek sokak modasında ben buradayım diyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zamansız Stiller

Moda haftalarının en güzel taraflarından biri de zamansız stillerden ilham alabilmek. Örneğin; Dolabında her zaman bulunan uzun bir ceket ve jean pantolonu şık bir topuklu ayakkabı ile kombinleyebilirsin. Kürk yaka detaylı uzun kaban ile dantel çorapların ve çizmelerini kombinleyerek her zaman şık görünebileceğin bir kombin oluşturabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr