Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Oğlak Burcu Stili >>
0

İnatçı tavırları ile göz önünde olan Oğlak Burcu kadınları kıyafet konusunda rahatlığına düşkündür. Zarif fakat rahat parçalardan hoşlanan oğlak kadınları rahatlığından hiçbir zaman ödün vermez. Rahat hareket edebileceği ve pratik parçaları dolabına ekler. Kot pantolonlar, trikolar ve rahat ceketler tam onlara göredir. Abartıyı sevmeyen oğlak kadınları ciddi tavırlarını kıyafetlerine çoğu zaman yansıtırlar.

Ne kadar rahat parçaları kombinlerinde kullansa da oğlak kadınları stil sahibi ve cool kişilerdir. Koyu renkleri stilinde kullanmayı sever ve şık görünmeyi genellikle gece dışarı çıktıklarında tercih ederler. Kahverengi, Lacivert, gri ve siyah renkleri oğlak burcu için olmazsa olmaz renklerdir.

                             

Oğlak burcu kadınının koyu renkleri çok sevdiğini söylemiştik. Deri pantolon modelleri de rahatlığı ve kaliteli görünümü ile Oğlak kadınlarının olmazsa olmazlarından biri olacak. Kazak modelleri ile kombinleyebileceğin deri pantolon modellerini OXXO tül yelekler ile kombinleyerek şık ve rahat bir kombin elde edebilirsin. 

                            

Toprak renkleri en çok Oğlak kadınına yakışıyor! Hem sıcak hem de doğal tonların birleşiminden oluşan kombinler tam oğlaklara göre. Bol kesim pantolonlar süet gömlekler ve salaş hırkalarla yapacağın kombinleri topuklu bot modelleri ile kombinleyerek stilini oluştur. OXXO bol kesim pantolonlar kışlık kalın kumaşı sayesinde sıcacık tutuyor, sıcak tutarken belindeki kemer detayı ile kombine şıklık katıyor.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr