Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Okula Dönüş Zamanı >>
0

Yılın o malum zamanı geldi çattı; okula dönüş ayı. Eylül ayı ile birlikte okul sezonu açılmaya hazırlanırken okul günlerine dönmeye ne dersin? Pilili etekler, tişörtler, sweatshirtler ile kendi okula dönüş stilini oluşturabilirsin. Kolejli kız imajını çizerek seni okul yıllarına ışınlayacak parçaların başında şüphesiz sweatshirtler, eşofmanlar ve ceketler geliyor. Zira bu stilin en önemli kısmı stil sahibi görünürken içinde kendini tamamen rahat hissetmen. Bu parçaları mini etek, çorap, kısa bot, Oxford tarzı ayakkabı ve sneakerlar ile tamamlayabilirsin. Hatta biraz daha ileri giderek ekose desenlere yer verebilirsin. Renk olarak da kırmızı ve gri tonları olmazsa olmazın olmalı. Yeşil, siyah, lacivert ve krem tonları gibi farklı renk kombinasyonları oluşturabilirsin. Kolejli kız imajını en cool şekilde çizmek istiyorsan yeni sezon için gardırobuna birkaç farklı parça eklesen hiç de fena olmaz. Sonuçta tüm trendlerde olduğu gibi okula dönüş modası da her sezon değişime uğruyor. Okula dönüş alışveriş listeni oluşturmadan önce sokak modası yıldızlarından feyzalmaya ne dersin?

 

 

 

 

 

Yeni Sezonda Back To School 

Yeni sezonun en çok karşımıza çıkan layer yapma trendini, okula dönüş stilinde de kullanarak fark yaratabilirsin. Mesela askılı bir atlet üzerine çiçek desenli hareketli bir elbise giymeyi deneyebilirsin. Bu romantik okula dönüş görünümünü espadril, güneş gözlüğü ve aksesuarlarınla tamamlayabilirsin. Okulun cool kızı imajını çizmek için iyi bir takımdan daha iyisi olamaz. Gigi Hadid’in en sevdiği bu ikiliyi sen de okula dönüş stilinde kullanmayı deneyebilirsin. Crop top bir bluz ve sneaker ile kombinlediğinde çabasız cool görünümü elde etmiş olacaksın. Back to school görünümünün olmazsa olmazlarından biri de şüphesiz tişört ve sweatshirtler. Tişört ve kısa paça havuç kesim pantolonları kısa botlar ile tamamlayabilirsin. Hatta botun ucundan görünecek çorap detayı ile stiline kendi imzanı da atabilirsin. Üzerine farklı modellerde jean ceket de atsan hiç fena olmaz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joker Eleman; Sweatshirt 

Gelelim sweatshirtlere. Okula dönüş stilinde en sık ve rahatça kullanabileceğin parçalar şüphesiz sweatshirtler. Kendall Jenner’ın okula dönüş stilinde olduğu gibi sweatshirt ve tayt ikilisini birlikte kombinleyebilirsin. Sneaker, tayt ve oversize sweatshirt rahatlığıyla efor sarf etmeden Kendall gibi cool bir görünüm kazanabilirsin. Henüz havalar soğumaya başlamamışken bir diğer önerimiz ise uzun sweatshirt modellerini elbise gibi kullanman yönünde. Bu görünüm özellikle Ariana Grande ve Chanel Iman’ın favorileri arasında. Layer yapma trendini sweatshirtler ile okula dönüş tarzına uyarlayabilirsin. Mesela salopet ve kapüşonlu sweatshirt ikilisine bir de sırt çantası eklediğinde harika bir uyum yakalaman mümkün. Fermuarlı sweatshirt, baskılı, uzun, kısa veya desenli… Sweatshirtler şüphesiz bu stilin joker elemanı. Mini etek ve kısa botlarla, mom jean ve sneaker, elbise ve şortlarla aklına gelecek her parça ile sweatshirt modellerini kombinleyerek yeni sezonda sokakların tozunu atabilirsin.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr