Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Okula Dönüyoruz: Back to School Koleksiyonu! >>
0

 

 

Okula dönüş vakti geliyor! Yaklaşmakta olan yoğun döneme girmek üzereyken yaza veda etmenin hüznü içerisinde olabilirsin. Ama üzülme! OXXO’daki yenilikler yeni sezona hemen adapte olmanı sağlayacak… Enerjisi yüksek, dinamik ve her yere uygun parçalarla okula dönüşün keyfini çıkaracaksın! Her yıl olduğu gibi şimdi de karşında tüm enerjisiyle Back to School koleksiyonu! :) Ekoseler, süveterler ve bomber ceketler eşliğinde yaşasın back to school zamanı!

1.Olmazsa Olmaz Ekose ve Süveter

Bildiğin üzere Back to School deyince akla gelen ilk görünümlerden biri ekose… Okula çoktan veda etmiş olanlar için maziye yolculuk yaptıran ekose etekler harika! Bu formu en iyi tamamlayan parçalar ise süveter ve gömlek! Sen de eğer çoktan mezun olup yoğun iş günlerine geçiş yaptıysan bu kombin favorin olacak…

 

 

 

2.Okul Hırkası ile Kucaklaş!

Okul döneminin vazgeçilmezi olan hırkalar… Onlar her zaman günlük hayatımızda kombinlerimize de dahil olmayı başarıyor. Üniversite günleri yeni başlayanlar veya devam edenler! Sen de çizgi detaylı triko okul hırkası ile jeanleri birleştirip havalı bir kombin yaratmaya ne dersin? Belki de yoğun bir iş gününde bu parçadan yardım almak isteyenler de olabilir… Neden olmasın? Bu hırkanın yanında ihtiyacın olan bir crop top ve wide leg jean! :)

 

 

3.Yaşasın Sweatshirtler!

Back to School koleksiyonunda tabii ki sweatshirtlere de yer var! Sonbahar ve kış aylarında favorimiz olan bu parçalardan biriyle tanışmaya hazır ol… Rengiyle göz kamaştıran ve rahatlığıyla hayran bırakan oversize sweatshirt modeli aynı zamanda %100 pamuklu! Doğallığı yakalamanın yanında konfor da elde edeceğin bu parçayı ekose eteklerle veya taytlarla birleştirip okula dönüş yap… :)

 

 

 

4.Mevsim Geçişine Hazırlık!

Back to School koleksiyonundaki parçalarla sezonun keyfini çıkarırken mevsim geçişine de uyum sağlayabilirsin. Mesela kontrast renkli kapüşonlu yağmurluk modeli, zamansız yağmurlar için kurtarıcın olabilir. Onunla birlikte kullanacağın esnek flare pantolon ise çok hoşuna gidecek! Bu rahat kombini bir kapitone sırt çantasıyla tamamladıktan sonra seni kimse durduramaz… :)

 

 

 

5.Okulun En Popüleri!

Şüphesiz ki Back to School temasının en havalı ve popüler olan parçaları bomberlar! Uzun yıllar boyunca bize eşlik eden bomber ceketler gerçekten çok havalı değil mi? Sen de OXXO’daki yazı ve çizgi detaylı bomber ceket modeliyle tanışabilirsin. Onu ekose eteklerle veya mom jean pantolonlarla birleştirip geçmişten günümüze uzanan görünümlerden birini elde edebilirsin! :)

 

 

 

6.Süveter Aşkına!

Geçtiğimiz sezondan da hatırlayacağın üzere triko süveter modelleriyle yakın dostluk kurmuştuk. Şimdi bu dostluk Back to School koleksiyonu eşliğinde devam ediyor. İster gömleklerle ister tişörtlerle kombinleyebileceğin oversize süveteri ekose etekle tamamla! Bizce mevsim geçişinde iyi bir alternatif olabilecek triko süveter mutlaka dolabına dahil etmelisin…

 

 

 

7.Mevsime Yakışan Detaylar

Back to School koleksiyonu çok yönlü bir yelpazeye sahip olduğu için çok mutluyuz! Günlük hayatın her anına uygun olabilecek parçaları bulacağın bu koleksiyondaki crop şişme yelek modeli… Hafta sonu için düşündüğün spor kombininde veya okul günlerinde bu parçayı rahatlıkla kullanabilirsin. Crop şişmeyelek modeli, OXXO’nun ekstra esnek dokulu taytları ile birleşince hareket özgürlüğü elde etmek mümkün! :)

 

 

 

8.Nostaljik ve Güçlü!

Ekose desenli gömlek ve mom jean pantolon eşliğinde geçmişe yolculuk! Uzun yıllar boyunca çok sevilen bu ikili hala çok popüler… Back to School koleksiyonunda da bu parçalardan ikisini bulabilirsin. Oversize ekose gömlek ve pamuklu mom fit jean ile okuldaki veya işteki uzun günleri en cool şekilde geçirebilirsin…

 

 

 

9.Mini ve Crop Etkisi!

Günlük hayatında rahatlıkla kullanabileceğin parçalar mutlaka dolabında olmalı… Stilini vurgulayabileceğin temel parçalar oldukça önemli! Mesela siyah uzun kollu bir crop ve ekose mini etek… Modası geçmeyen bu ikiliyi bir araya getirip mevsime özel olarak ister sneakerlarla ister postallarla kombinle! :)

 

 

 

10.Çarpıcı Klasik: Loafer!

Back to School koleksiyonunda sneaker ve sırt çantası gibi birçok ürün gördük… Şimdi ise çarpıcı klasiğin temsilcisi olan loafer ile tanışma zamanı! Elbiselerle, pantolonlarla veya mini eteklerle dilediğin gibi kombinleyebileceğin loafer ayakkabı tam senlik olabilir… Hafif yapısı ve konforlu tabanı ile seni gün boyu rahat ettireceğine eminiz! :)

 

 

Okula dönüş yaklaştı dedik ve Back to School koleksiyonu ile seni buluşturduk! Vazgeçemediğimiz formların yeni görünümleri ve mükemmel dokuları seni bekliyor… Daima yeniliklerden haberdar olabilmek için OXXO uygulamamızı AppStore veya PlayStore üzerinden indirmeye ne dersin? :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr