Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / OXXO Denim Koleksiyonuyla Tarzını Yarat >>
1

OXXO bu sezon kadınlar olarak vazgeçemediğimiz denim pantolonları dolabımızın yıldızı haline getiriyor. Fitliğini ortaya çıkartmak için ikinci bir ten gibi vücudu saran skinny pantolonların yanı sıra her vücut tipine uyum gösterebilen bot paça pantolonlara da yer veren marka, bu parçaları kombinlediği büyük kazaklar, oduncu gömlekleri ve etnik şallarla da sokak modasının yıldızı olmana yardımcı oluyorlar. Peki sen hangi OXXO kızısın? Denim koleksiyonunda yer alan modelleri ve hangi vücut tiplerine yakıştıklarına bakarak favori kombinini belirleyebilirsin.

 

 

 

 

 

Skinny:

Vücudu ikinci bir deri gibi saran ve ayak bileğinde biten skinny pantolonlar daha çok fit bir vücuda sahip olanlar tarafından tercih edilmelidir. Gündüz spor ayakkabı ve kısa botlarla gece stilettolarla kombinlenebilen dar kesim pantolonlar kullanım alanlarının çeşitliliğiyle de diğer modeller arasından bir adım öne çıkıyorlar. Sezonun trendi over-sized yani büyük beden gömlek ve kazaklarla kusursuz bir uyum yakayan OXXO Skinny pantolonlar arasında yer alan diz kısmı yırtık Al-Jeg modeli de herkesle bir örnek giyinmek istemeyen moda severler için eğlenceli bir  alternatif yaratıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boru Paça:
OXXO’nun vazgeçilmezleri arasında yer alan boru paça denim pantolonlar, kalçayı topluyor, dizlere doğru darlaşırken bileklerde hafif bollaşarak şık ve sade bir görüntü yaratarak kusurlarınızı kapatmanıza yardımcı oluyorlar. Koyu renkteki kalem paça pantolonunuzu dar bir gömlek ve kısa bir montla tamamlayarak sokak modasının en göz alıcı stillerinden birine sahip olabilirsiniz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bot Paça:

Çok dar paça sevmeyenler için alternatif olarak tasarlanan OXXO Boot Cut pantolonlar botlarla rahatça giyilebildikleri için kış aylarının en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alıyorlar. Hemen hemen her vücut tipine uyum sağlayabilen bot paçalar kısa ceketler ve oduncu gömlekleriyle spor-şık trendini de en trendy şekilde yansıtmanıza yardımcı oluyorlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İspanyol Paça:

Eski zamanları modernize ederek farklı bir stil oluşturmayı seviyorsanız OXXO’nun 1970’li yıllardan ilham alarak tasarladığı İspanyol  paça pantolonlarla tanışmanızın zamanı geldi demektir.. İspanyol paça denim pantolonların kadınlara sağladığı en büyük kolaylık, kullanım alanın oldukça geniş olması. İsterseniz uzun çizmelerin üstüne geçirebileceğiniz İspanyol paça denim pantolonu, isterseniz topuklu ayakkabılarla giyerek dik ve uzun bir duruş sağlayabilirsiniz. İddianızı bir adım ileriye de taşımak istiyorsanız koleksiyonumuzda yer alan crop-top üstlerle İspanyol paçalarımızı birleştrebilirsiniz. OXXO'nun yırtık detayla daha da modernleştirdiği İspanyol paça denim pantolonlar, tüm ihtişamıyla OXXO vitrinlerinde sizleri bekliyor

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr