Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Pantolondan Gelen Sihir: Push Up Etkisi! >>
0

 

Mazisi milattan önceye kadar uzanan bir kıyafet düşün bakalım… 3000 yıl önce Orta Asya’da yaşayan insanlar soğuk hava koşullarından korunma, rahatlık ve özgüven göstergesi olarak onları kullanılıyorlardı. Evet pantolondan bahsediyoruz, hayatının vazgeçilmezi haline gelen o muhteşem parça, uzun yıllar boyunca insanlığa eşlik etti.

Eski dönemlerde pantolon modelleri genellikle erkek bireylerin kullanım alanında yer alıyordu. Yıllar sonra, Coco Chanel’in kadınlar için pantolon tasarlamaya başlamasıyla bir devrim gerçekleşti. Bu sebeple Coco’ya teşekkürlerini sunabilirsin çünkü seni sürekli korse ve kabarık balon etek giymekten kurtardı. smiley

Yıllar süren pantolon macerası sonunda benzersiz modellerle yaratıcı kombinler yapabilme imkanın oldu. Bu gelişmelerin sonucunda, Oxxo’nun özel forma sahip, bir beden ince gösteren ve üstün push up etkisi veren bayan pantolon modelleri ile buluşmaman için hiçbir sebep kalmadı. İşte şimdi sana pantolonların gücünü görebilmen için birkaç öneride bulunacağız… smiley

 

Neye Göre Pantolon Seçimi Yapmalısın?

Unutmamalısın ki çoğu kombinin yapı taşı olan kadın pantolon modelleri arasından yapacağın seçim fazlasıyla önem taşıyor. Mevsimine göre seçebileceğin yazlık pantolon modelleri olarak; keten pantolon veya kanvas pantolon tasarımları tercih edebilirsin. Soğuk havalarda; kışlık pantolon seçimi olarak kalın kumaş veya kot pantolon modellerinden birini seçerek kombinini şenlendirebilirsin.

İşte şimdi, bayan pantolon modelleri ile ilgili olarak vücut tipine göre yapabileceğin seçimler ve kombinlerinde nasıl kullanacağın konusunda sana birkaç ipucu vereceğiz…

 

Toparlayıcı Joker Eleman: Skinny Pantolon

Eğer bacak boyunu daha uzun göstermek istiyorsan, skinny pantolon modelleri imdadına yetişiyor. Bir beden ince gösteren skinny pantolon modelleri ile birlikte topuklu bot veya topuklu ayakkabı modelleri  tercih ederek, ince ve uzun bir görüntü elde edebilirsin. Yüksek bel skinny pantolon kalıbını, fit ve ince görüntü oluşturmak için seçebileceğin bir başka model olarak düşünebilirsin.

Vücudun düz bir yapıdaysa ve hatlarını biraz daha belirginleştirmek istiyorsan, skinny pantolon modelleri vazgeçilmezin olabilir. Düz vücut yapısı aksine, fazla yuvarlak veya dolgun hatlara sahipsen; uzun bluz veya gömlek modelleri ile skinny pantolon kombini yapabilirsin.

Eğer denim tonlara alternatif arıyorsan, tabii ki bunun için de işine yarayacak süper bir önerimiz var… Oxxo’nun her mevsim farklı renkleriyle sunduğu bir beden ince gösteren skinny pantolon modelleri ile son derece fit bir görünüm eşliğinde, özgürce tarzını yansıtabilirsin!

 

Klasiklerin En Gözdesi: Boru Paça Pantolon

Her sezon mutlaka Oxxo’da görebileceğin zayıf gösteren boru paça pantolon modelleri ile renk renk kombinler yapabilirsin. Vücut tipi açısından baktığında, bacak boyunun kısaysa, yüksek bel boru paça pantolon modellerini tercih edebilirsin. Paça boyunu bileğinden 1-2 cm yukarda tutarak harika bir görünüm elde edebilirsin, bu konuda bize güvenebilirsin. smiley

 

 

 

70’lerden Gelen Sonsuz Akım: İspanyol Paça

Hayatının her döneminde bu efsaneyi mutlaka görmüş olmalısın. Çocukluğundan beri karşılaşıp durduğun bu vazgeçilmez, yeri doldurulamaz parçayı dolabına eklemediysen, hemen işe koyul bakalım! Eğer boyun uzunsa; ispanyol paça pantolon modellerini salaş gömlek veya bluz modelleri ile tercih edebilirsin.

Orta boyda yapıya sahipsen, vücudunu saran bir gömlek veya tişört modeli ile kombin yapabilir; ispayol paça stilini topuklu ayakkabı modelleri ile rahatlıkla tamamlayabilirsin.

 

Bir Başka İkon: Bol Pantolon

Bayan bol pantolon modeli ile şıklığından ödün vermeden rahatlığın tadını çıkarabilirsin. Yazlık veya kışlık pantolon modelleri içinde sıklıkla gördüğün tasarımlardan biri olan bol pantolon modelleri ile göz alıcı kombinler yapabilirsin.

Bizden sana küçük bir sır; boyunu daha uzun göstermek istiyorsan bayan pantolon modelini topuklu ayakkabı ya da topuklu bot modelleri ile tercih etmelisin. Böylece olduğundan daha uzun ve ince görünmenin  büyüsüne kapılarak, gittiğin ortamlarda dikkatleri üzerine çekebilirsin.

Seni sadece düz renklerle sınırlayıp, desenli ve capcanlı önerilerde bulunmadan geçeceğimizi düşünme sakın… smiley Oxxo’nun desenli bol pantolon modelleri ile enerjini daima en üst seviyede tutarak, tarzınla sokak modasına ayak uydurabilirsin!

 

Efsane Geri Döndü: Kargo Pantolon

Efsane diyoruz, iddialıyız! Çünkü bayan kargo pantolon modelini her kullandığında rahatlığı ve havalı duruşuna hayran kalacağını biliyoruz. Genellikle diz kısmında bulunan cep detaylarıyla karşına çıkan jogger pantolon modelleri ile göz alıcı kombinler yapabilirsin. Tarzını vurgulayan muhteşem jogger pantolon modelleri içerisinde cepsiz ve paçası lastikli olan tasarımlarla rahatlıkla kombin yapabileceğin bayan sweat modelleri Oxxo’da seni bekliyor!

 

 

 

Maziden Günümüze Kadar Uzanan Yolculuk: Mom Jean

Pantolonların tarihi çok eskiye dayanıyor derken haklıyız değil mi? Tasarımcılar her döneme damgasını vuracak bir model yaratmayı hiç ihmal etmemişler… Bu güzel tasarımlar içinde mutlaka değerlendirmen gereken mom jean pantolon modelleri ile benzersiz kombinler yapabilirsin. Baskılı tişört veya gömlek modelleri ile salaş bir tarz oluşturarak dilediğin kombinle harikalar yaratabilirsin!

 

Gördüğün üzere pantolonlar artık elimiz, kolumuz olmuş diyebiliriz… Bayan pantolon modelleri; kombinlerine rahatlık, farklılık ve muhteşem görünümler katabilmen için her zaman sana eşlik ediyor. Özgün fikirlerinle oluşturduğun tarzınla sokak modasının tozunu attırmaya ne dersin? Evet dediğini duyar gibiyiz… İhtiyacın olan pantolon modelleri ve daha fazlası oxxo.com.tr’de seni bekliyor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr