Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Püskül Detaylarıyla Stilinizi Farklılaştırın! >>
0

 Stil detaylarda gizlidir diyorsanız ve taş, pul, payet gibi son sezonlarda sıklıkla görülen ayrıntılardan sıkıldıysanız dolabınızda eskilerden gelen ama çok popüler olacak yeni bir  trende yer açmanın zamanı geldi: Püsküller!

Cowgirl trendinin dünyada hızla yayılmasıyla birlikte ayakkabıdan çantaya çantadan eteğe kadar pek çok farklı ürünün bir parçası haline gelen püsküller değişik olduğu kadar eğlenceli bir stile de sahip olmanıza yardımcı olacaklar. Bohem giyim tarzının yeniden tercih edilmesiyle birlikte de popüler olma konusunda rakip trendlerini sollayan püsküller karşımıza zaman zaman 1920’lerin ışıltısını yansıyan parçalarla çıkarken sokak modasında Vahşi Batı akımından etkilenen spor parçalarla bize göz kırpıyorlar.

       
2013 yılında vizyona giren ve başrollerini Leonardo DiCaprio’yla Carey Mulligan’ın paylaştıkları Muhteşem Gatsby filmiyle sokak modasının nabzını yoklayan daha sonra da podyumdaki koleksiyonlarla adımlarını sağlamlaştıran yeni sezonun en iddialı trendi, sonbahardan kışa kıştan yaza kadar kolaylıkla adapte edilebildiği için de kullanım alanı oldukça geniş.

Giyeni son derece şık da gösterebilen ancak aynı zamanda yanlış kombinlendiği zaman da ortaya oldukça kötü görüntülerin çıkmasına neden olan püskül trendinin en önemli noktası renk uyumu ve dengeli kullanılması.  Kombininizde birden fazla parçayı bir arada kullanacaksanız püskülü tek parçada kullanmanız daha şık görünmenize yardımcı olacaktır. Püsküllü bir eteği basic bir gömlek ve stilettoyla tamamlayarak maskülen tavrın popüler olduğu döneme inat feminen görünümün tadını çıkartabilir, skinny pantolonunuzla birlikte giydiğiniz şık bir üstü püsküllü ayakkabı ya da çantayla tamamlayarak stilinizi detaylarla yansıtabilirsiniz.

         

2015 sezonunda püsküllerin kendilerini en çok gösterdikleri parçalar ise ayakkabılar, etekler ve çantalar. Sokak modasının nabzını yakından tutmayı seven OXXO tasarımcıları tarafından özenle hazırlanarak raflardaki yerini alan püskül detaylı etek ve çantalarla püskül trendini dinamik bir şekilde dolabına yansıtabilirsiniz!

                                       

                              

                               

                                       

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr