Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Rahatlık İçin Seçimini Yap! >>
0

 

 

Evlerimiz bizim rahatlık ve özgürlük alanımız… Genellikle ev içerisinde rahat olabileceğimiz parçalar giymeyi tercih ederiz. Şimdi ise Covid 19 sebebiyle uyguladığımız sosyal mesafe kurallarıyla ve evde kalma deneyimiyle en rahat kıyafetlerimize sarıldık. Kimimiz gardırop detoksu yaptık kimimiz de kendi ev giyim tarzımızı yarattık.

Hayatımızın farklı bir evrede olduğu bu dönem içerisinde enerjimizi ve moral seviyemizi yükseltmeye ihtiyacımız var… Covid 19’a karşı önlemlerimizi alırken içinde bulunduğumuz duruma hayatın akışını adapte edebiliriz. Evlerimizde geçirdiğimiz vakit boyunca bizi dışarıda gibi hissettirecek birkaç parça ile yükselişe geçebiliriz! Hem rahat ettirecek hem de özlenen güneşli günleri evimize getirecek ev giyim önerileri ile OXXO Blog yine seninle!

 

1.Şimdi Biraz Renk!

Kendine zaman ver ve bu dönem içerisinde nasıl motive olabileceğini düşün… Bunu irdeledikten sonra evde geçireceğin zamanı renklendirmeyi düşünebilirsin. Pamuklu tişörtlerin rahatlığına ve hafifliğine eklenen farklı dikiş detayları senin için etkileyici olabilir.

V yaka tişört modellerinin renkli ve konforlu dünyasını evde geçen zamana dahil edebilirsin. Oversize tişörtünü taytlarla veya bol pantolonlarla kullanman mümkün. Bu ev giyim fikri ile rahatlığı yakalaman da çok kolay!

 

 

 

2.Tek Parça ile Rahatlık!

Elbiselerin her sezon nasıl da yükselişte olduğunu görüyorsun değil mi? Özellikle askılı ve desenli elbiselerin büyüsü hep bizimle… Dışarı çıkmıyorsun diye onları bir kenara bırakmamalısın. Ev giyim için tercih edebileceğin askılı elbise modelleri ile sıcak günleri karşılayabilirsin.

Yumuşacık dokulu elbise modellerinin teninde yaratacağı yokmuş hissi çok hoşuna gidebilir… Askılı elbiseni ajurlu triko hırkalarla veya oversize gömleklerin salaşlığıyla da birleştirebilirsin. Ev giyim konusunda yapacağın tercihler yeni güne başlarken seni fazlasıyla motive edebilir.

 

 

 

3.Dikişsiz ve Sınırsız Deneyim!

Dikişsiz dokulu atletlerin özgürlüğünü mutlaka yakalamalısın. Ev giyim için ideal seçeneklerden biri olan bu parçalarla gününe rahatlık katabilirsin. Ayrıca dikişsiz atletlerin sırt detayları ve askı ayrıntıları ile farklılık elde etmen de mümkün…

Evde spor yaparken veya çalışırken rahatlıkla kullanabileceğin dikişsiz atletlerle dilediğin konfora ulaşabilirsin. Dikişsiz atlet modellerinin uyumu sayesinde kombin çeşitliliği yakalamak da kurtarıcı olabilir… İhtiyacın olan sadece bir oversize gömlek ya da triko hırka! Evde geçirdiğin zaman diliminde veya dışarı çıkma vakti geldiğinde bu kombini bol pantolonlarla tamamlayabilirsin. 

 

 

 

4.Yumuşak Dokularla Büyülen!

Yumuşacık dokulu jogger pantolon modellerini bir kere tercih ettikten sonra onlardan vazgeçemeyebilirsin. smiley Özellikle Oxxo’nun sevilen klasikleri arasında yer alan jogger pantolon modellerini hem ev giyim tarzın hem de dışarısı için tercih edebilirsin.

Rahat kalıba ve yumuşacık dokuya sahip olan jogger pantolonlarla askılı atletleri veya oversize tişörtleri kombinleyebilirsin. Bu şekilde evdeki konfor alanını dilediğin gibi şekillendirebilirsin.

 

 

 

5.Toplantı Zamanı!

Evde bulunduğun süre içerisinde uzaktan çalışma konusuyla haşır neşir olduysan bu öneri ilgini çekebilir. Ev giyim fikirleri içerisinde rahatlığı vurgulamanın yanında çalışırken yapacağın görüntülü görüşmeleri de unutmadık… Konforu elden bırakmadan görüşmelere hazır olabilmek için çizgili crop gömlek modelleri tercih edebilirsin.

Her sezon mutlaka koleksiyonlarda yerini alan çizgili crop gömlekleri  ev giyim tarzına dahil edebilirsin. Rahatlığına hayran kalacağın bu gömleklerle tam olarak bir kombin yapabilmek için jeanlerden yardım alabilirsin. Çizgili gömleğini mom veya boyfriend jean modelleri ile buluşturduktan sonra hazırsın!

 

 

Evde geçen günlerine değer katabilmek için sana sunduğumuz öneriler hoşuna gidebilir. Motivasyonumuzu yükseltmemiz gereken bu dönemde kendini en rahat hissedeceğin parçaları keşfedebilirsin. OXXO Blog olarak her zaman seninleyiz… heart

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr