Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Renklerin Ritmiyle Enerjik Kombinler! >>
0

 

 

Yaz mevsiminin sonuna yaklaşırken kış aylarının kasvetine hiç ama hiç hazır olmadığımızı hissedebiliyoruz. Henüz güneşin ritmine ve yaz günlerinin enerjisine doymamışken renkli ve enerjik parçalara veda etmek istemeyiz… O halde ne yapıyoruz? Sonbahar rüzgarları veya bulutlu kış günleri gelse bile renklerin enerjisini kullanmaya devam ediyoruz! Şimdi mevsim geçişine uygun olarak tercih edebileceğin capcanlı parçaları seninle paylaşmaya hazırız… Sen de bu parçalar eşliğinde sunduğumuz kombin önerileri ile mükemmel görünümlere ulaşabilirsin! :)

1.Klasik ve Renkli!

Blazer ceketler klasik kombinlerin aranan parçası… Peki bu klasikliğe biraz renk katmak nasıl olur? Sen de standartların dışına çıkıp klasikliğe enerji katman isteyebilirsin. Viskon karışımlı mavi blazer ceket modelini ister havuç pantolonlarla ister mini şortlarla kombinle! O günkü moduna göre seçeceğin parçalarla en yoğun anlar bile seni durduramayacak… :)

 

 

 

2.Sonsuz Enerji!

Sonsuz enerjiyle dolu bir kombinle tüm gün modun yüksek olabilir… Bunun için ihtiyacın olan parçalardan biri desenli tül bluz! Jeanlerle, kumaş pantolonlarla veya mini eteklerle dilediğin gibi birleştireceğin tül bluz modeli her an sana uyum sağlayabilir… Canlı görünümü ve sıra dışı tasarımıyla seni büyüleyecek olan bluz modelini dolabına dahil etmelisin! :)

 

 

 

3.Takım Uyumu!

Takım uyumu her zaman bizimle! Mevsim geçişinde kurtarıcın olacak kombin önerileri arasında bu uyumlu görünümlere de yer var… Cut out detaylı bluz ve aynı dokudaki mini etek modeli tam senlik olabilir! Ofiste başlayan günü arkadaş buluşmalarıyla uzatacağın zamanlarda bu kombin sana keyif katacak… :)

 

 

 

4.Vazgeçilmez ve İddialı!

Gömlekler hayatımızın her anında kurtarıcı olabiliyor. İş günlerinde, özel buluşmalarda veya hafta sonu planlarında sen de gömleklerden yardım alabilirsin. Bu konuda seni büyüleyecek bir önerimiz var! Pamuk ve viskon karışımlı doğal dokusu, dikkat çeken tasarımı ve rahatlığıyla aşık olacağın oversize gömlek! Jeanlerle ve daha birçok sevdiğin parça ile buluşturduğunda mükemmel uyumu yakalaman mümkün…

 

 

 

5.Yüksek Enerji!

Kargo pantolonlar ve crop ceketler kombin önerileri içerisinde yer almasa olmazdı! Özellikle bu sezon canlı mavi tonlarını kullanmak istersen bu parçalardan yardım alabilirsin… Cep detaylı crop ceket ve kargo pantolon ile arkadaş buluşmaların fazlasıyla keyifli geçecek! Bu takımı yüksek tabanlı sneakerla ve baget çanta ile kombinlemek çok havalı olur… :)

 

 

 

6.Midi ve Crop Birlikteliği!

Kombin önerileri içerisinde yer vermeyi çok sevdiğimiz parçalar arasında crop ve midi formlu detaylar her zaman var! Mevsim fark etmeksizin kullanabileceğin crop triko atlet ve midi tül etek ile harikalar yaratabilirsin. Yaza veda etmeden önce bu kombinin renk ve desen uyumu ile tüm gün gülümseyeceksin! :)

 

 

 

7.Kurtarıcı Dokunuş!

Kurtarıcı parçalar herkesin dolabında mutlaka olmalı! Ani gelişen kutlama planları için alternatif olabilecek ve asla modası geçmeyecek parçalar günü kurtarmaya yetiyor… O parçalardan biri olarak karşına çıkan dokulu midi elbise modeli ile tanışabilirsin. Onu ister sandaletlerle ister topuklu terliklerle birleştir, seçim senin! :)

 

 

 

8.Çok Yönlü ve Sınırsız!

Çok yönlü olarak kullanılabilen parçalarla sınır tanımıyoruz! Klasik olarak sınıflandırılan birçok parça artık çok yönlü olarak kombinlere dahil olabiliyor. Mesela blazer ceketler! Bu sezon renkli blazer ceketlerle yakın dostluk kurmuşken bu formun başka bir örneğiyle daha tanışabilirsin. Boyfriend blazer ceket modelini şort taytlarla ve makosen ayakkabılarla kombinleyip sokak stilinin en havalı detaylarını üzerinde taşıyabilirsin! :)

 

 

Sen de renkli ve enerjik kombin önerileri ile yaza veda ederken yeni mevsimi capcanlı bir şekilde karşılayabilirsin… Daha fazlası için oxxo.com.tr’deki yenilikleri görmeye ne dersin? :)

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr