Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Retro Road Koleksiyonumuzla Tanış >>
1

Retro Giyim tarzı son zamanların en popüler tarzlarından. Sen de Retro kıyafetlerden geri kalma diye OXXO tasarımcıları yepyeni bir koleksiyon hazırladı. Retro koleksiyonumuzda çizgiler ve desenler hâkim. Baskılı t-shirtler, pileli etekler, midi boy elbiseler, bol kesim pantolonlar ve birbirinden havalı kot parçalar mevcut. Saç bantlarının sıkça kullanıldığı retro giyim tarzı için ise birbirinden güzel renklerde saç bantları tasarlandı. Mavi, kırmızı, beyaz ve diğer canlı renklerin de kullanıldığı retro koleksiyonumuzla trendi takip edebilirsin.

                                                          

Retro giyim tarzının olmazsa olmazı kot tulumlar, favori parçalarımızdan. Özellikle sırt detayına bayılacağın Retro kot tulumumuzun muhteşem kesimine ve üstünde duruşunu çok seveceksin. Boynunda küçük bir fular ve askılı çantalar ile severek kullanabileceğin denim tulumlar ile şıklığı tek parçada yakalayacaksın.

                                                         

Canlı renklerin hakimiyetini koruduğu koleksiyonumuzda, çizgi desenli uzun ceket dikkat çekiyor. Mini kot şort ve çapraz askı detaylı büstiyer ile kombinleyebileceğin ceketini kendi zevkine göre bambaşka kombinlerde de kullanabilirsin. 

                                                         

Yaz sıcaklarında kombin derdi ile uğraşmak istemeyenler için birebir olan Retro midi boy elbise ile şıklığını konuştur. Midi boy elbise, sandalet ve çantanla oluşturacağın kombinini, saç bandın ile renklendir.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr